Image default
Home

Vopsirea parchetului pentru un look original

O modalitate rapida, economica, creativa si distractiva de a schimba decorul sau atmosfera de acasa consta in vopsirea parchetului sau dusumelei din lemn.

Daca vreti sa aduceti putina diversitate in spatiul de locuit fara investitii mari, vopsirea dusumelei ar putea reprezenta o idee excelenta. In cazul in care dusumeaua este destul de veche, dar nu degradata astfel incat sa necesite inlocuirea ei, un strat de vopsea ii poate schimba radical aspectul.

Vopsirea creativa a dusumelei este si o modalitate originala de a personaliza o incapere. In plus, prin aceasta actiune, puteti da o nota moderna amenajarii, o puteti colora sau inveseli.

Citeste si: Sfaturi practice pentru intretinerea si reconditionarea parchetului

O tendinta este vopsirea dusumelei in culori inchise, pentru oferi casei un aspect elegant sau o nota etnica. In schimb, multe persoane care au parchet in nuante inchise isi doresc sa il vopseaca in alb, pentru a oferi incaperilor luminozitate. Cei mai indrazneti aduc un suflu de culoare si noutate prin vopsirea dusumelei in culori diferite (benzi colorate) cu rezultate surprinzatoare si originale.

Contrar credintei populare, vopseaua nu este o interventie permanenta, aceasta afectand doar primul strat al parchetului. Prin raschetare, poate fi indepartata.

 

 

Articole similare

Tipuri de mobilier pentru bucatarie. Partea I

Elena Virlan

Un corp de iluminat facut in casa

Elena Turcu

Veranda, un instrument magnific

RL online

Lasă un comentariu