Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Vopsea magnetica

Usor de intrebuintat, vopseaua magnetica poate fi aplicata pe orice fel de suprafata, pe lemn, carton, ceramica, polistiren si zidarie, devenind in felul acesta o baza ideala pentru magneti decorativi si nu numai.

Pentru ca nu este toxica, vopseaua magnetica poate fi aplicata cu succes in baie, bucatarie, living, birouri, camere de copii si chiar in unitati medicale.

Ea poate fi utilizata ca atare pentru interioarele care vor sa surprinda un decor urban, insa, la fel de bine ea poate fi camuflata aplicand straturi suplimentare de vopsea acrilica.

Pentru a obtine o suprafata perfecta care sa se comporte asemenea unui magnet este nevoie de o aplicare succesiva. Specialistii de la archello.com recomanda minim trei straturi aplicate in directii diferite unul fata de celalalt cu pauza de uscare intre ele de 2 ore.

Suprafata vopsita se va usca complet in maxim 24 de ore. Ea poate fi animata folosind metoda servetelului sau acoperita in intregime cu vopsea colorata fara sa-si piarda particularitatea.

Vopseaua magnetica este disponibila si la noi, putand fi comandata online de pe siteurile de specialitate.

Pentru acoperirea unei suprafete de 1mp in 3 straturi aveti nevoie de 250 ml.

Pretul difera in functie de dimensiunea recipientului. 

Sursa foto archello.com

Articole similare

Betonul, un material util la constructia casei

Anca Ghiorghiu

Se pot monta prize in baie?

Dan Mazilu

Restart la „Prima casa”

RL online

Lasă un comentariu