Image default
Home

Vopsea decorativa cu aspect de lemn, marmura sau piele de crocodil

Acest tip de vopsea, denumita Plasma 3 D, este un sistem decorativ multiefect, un produs de acoperire extrem de modelabil, cu spectru larg de aplicabilitate la pereti, pardoseli, plafoane, usi, mobilier, suprafete ceramice verticale sau orizontale.

Vopseaua este indicata pentru finisajul decorativ de interior al oricarei cladiri, vechi sau moderne, hoteluri de lux, centre comerciale, restaurante si cluburi de divertisment, etc. In functie de instrumentul folosit la punerea in opera, stratul final poate fi finisat in diverse tipuri de efecte decorative: efect „piele de crocodil”, efect „piele de sarpe”, efect „fibra de lemn”, efect „tesut striat”, efect „granit”, efect „marmura” sau efect „cracle” si multe alte fascinante efecte cromatice.

Fiecarui efect decorativ ii sunt atribuite 5000 de nuante cromatice, astfel incat nu veti avea probleme in gasirea unei culori preferate. Mai mult, pentru fiecare model in parte exista un set dedicat de instrumente (spatule, role, accesorii), tehnici speciale de aplicare, intervale orare si conditii de lucru specifice. De asemenea, producatorii garanteaza rezistenta la trafic intens (in cazul pardoselilor), precum si diversitatea texturilor finale daca ne referim la pereti.

Alte informatii si tehnici de aplicate gasiti pe www.plasma3D.ro

Articole similare

DIY: Cum sa-ti faci singura parfumul preferat

casamea.ro

A museum in a church

Sânziana Iaru

Aranjamente florale cu iz rustic

casamea.ro

Lasă un comentariu