Image default
LifeStyle Retete

Vinete la cuptor

Mod de preparare:

Vinetele se taie longitudinal in doua, se sareaza si se lasa sa se scurga. Se prajesc putin in ulei si dupa ce se scurg, se scobesc cu o lingurita. Miezul vinetelor se amesteca impreuna cu oul fiert tare si tocat, ceapa taiata solzisori si inabusita, miezul de paine muiat in apa (lapte), ardeii copti si taiati marunt, sarea, piperul si usturoiul pisat.

Vinetele se umplu cu aceasta compozitie, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se presara peste ele pesmet si se tin la cuptor 10 minute.

Se servesc calde sau reci.

Reteta propusa de Cornelia Lazar.

Articole similare

Vol-au-vent cu ciuperci

Catalina Coca

(P) Catalogul „Unelte şi Maşini de Grădină” de la Praktiker aduce primăvara în grădina ta

casamea.ro

Crap cu legume la cuptor

Elena Virlan

Lasă un comentariu