Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Vila din Golful Napoli

Daca te-ai hotarat sa te muti in acest colt de paradis, agentii imobiliari italieni au scos recent la vanzare o frumoasa vila in Praiano, un mic orasel din provincia Salerno, potrivit ideashomegarden.com.

Cu o vedere grandioasa la mare si cu propria sa plaja, proprietatea cuprinde o vila de peste 900 de metri patrati, terase si gradini inverzite, o piscina, un jacuzzi si chiar un far medieval, transformat intr-o casa de oaspeti.

Interiorul vilei gazduieste sapte dormitoare, trei bai si multe alte incaperi pentru distractii si relaxare, decorate in stilul specific zonei Amalfi, cu multe obiecte ceramice.

Tavanurile inalte ale incaperilor, ferestrele arcuite, mobila de lux, candelabrele si tablourile confera vilei distinctie si eleganta, pastrandu-i insa un aer intim si primitor.

Frumusetea interiorului este completata de cea a gradinilor si teraselor pline de verdeata si de pomi fructiferi, precum smochini, lamai, portocali si peri.

Pentru placerea de a vedea marea din orice incapere si de a se plimba printre portocalii din gradina, viitorul proprietar al vilei va trebui sa plateasca 50 de milioane de euro.

Articole similare

Lemnul Kauri antic prinde viata in aceste scaune facute manual

Madalina Constantin

Nu iti place sa speli vasele? Atunci te ajutam sa alegi o masina de spalat vase eficienta si ieftina

casamea.ro

Cromatica inspirata din natura

Elena Virlan

Lasă un comentariu