Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Viata intr-o casa minuscula

Aceasta casuta adorabila a fost creata de The Brevard Tiny House Company, din Carolina de Nord, si se numara printre primele case minuscule locuibile.

Ceea ce o face si mai interesanta este faptul ca poate fi mutata, transportata, fiind construita pe o remorca. Compartimentarea interioara a fost foarte inteligent gandita si realizata, suprafata minuscula a acesteia gazduind toate functiunile: o mica zona de relaxare, bucatarie, baie (dotata cu cabina de dus si WC), spatii de depozitare. Pe suprafata de la mansarda a fost amenajat dormitorul.

Atmosfera degajata si primitoare este creata atat de nuanta placuta si calda a peretilor din lemn, cat si de mobilierul cu tapiterie albastra. Peretii cu aspect brut, neacoperiti cu niciun fel de vopsea, amintesc de micile cabane de la munte, amenajate in stil rustic. Pe de alta parte, pardoseala din lemn tare, intr-o nuanta inchisa, ii ofera interiorului o nota moderna.

Chiar daca este putin probabil sa poti locui intr-o astfel de casa pe termen lung, trebuie apreciat faptul ca modul ingenios in care a fost amenajata si utilata ofera confortul pe care il ai intr-o casa cu dimensiuni normale.

Articole similare

Inspira-te: accente de rosu in dormitor

Catalina Coca

Altfel de open space

Ana-Maria Oancea

Casa construita in regie proprie cu 25000 euro

Costel Popa

Lasă un comentariu