Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Viata frumoasa intr-un spatiu mic

Apartamentele mici sunt detestate de majoritatea proprietarilor, dar designerii de interior ne demonstreaza ca un stil de amenajare potrivit, cum este cel scandinav, si elemente de decor atent selectate, pot face un spatiu mic surprinzator de atragator si foarte practic.

Acest apartament studio incorporeaza caracteristici specifice stilului scandinav, dar se remarca si prin cateva particularitati care ii ofera originalitate.

De exemplu, designerul a introdus nuante indraznete de gri si accente de culoare si a utilizat lemnul (un material foarte mult exploatat in interioarele nordice) doar la cateva elemente de decor. Chiar si la nivelul parchetului, nuanta discreta a lemnului il transforma intr-o prezenta discreta.

Jocul de sah de pe masa reprezinta o faimoasa piesa de design de la scoala Bauhaus.

Scaunului supradimensionat din textil i se atribuie termenul “higge” – un cuvant scandinav care poate fi tradus prin “confortabil”.

Setul de dining reprezinta un mix de clasic si modern. Aceasta asociere de piese in stiluri diferite ofera un look jucaus zonei de dining.

Corpurile de iluminat suspendate au fost create de designerul suedez Mattias Ståhlbom.

In spatele acestor corpuri de iluminat se distinge un tablou cu imagini pop art, care completeaza latura ludica a decorului.

Posesorii apartamentului si-au dorit un interior practic, dar in acelasi timp sa fie inconjurati de obiecte pe care le iubesc. Desigur, amenajarea bifeaza cele doua cerinte.

Sursa foto: www.home-designing.com

 

Articole similare

Ciuta Diana

RL online

Combinaţiile de culori care compun decoruri vesele

casamea.ro

9 reguli de decor pentru prima ta locuinta dupa caminul studentesc

Madalina Constantin

Lasă un comentariu