Image default
Amenajari Interioare

Viata e mai frumoasa in amenajari pastelate!

Un interior conceput in culori pastelate este perceput adesea ca avand puternice influente feminine insa avantajul principal al lui este ca putem creiona o shema de culori foarte versatile potrivite oricarui tip de interior, fie el dormitor, dining, living, hol, dressing sau bucatarie. Nuantele pastelate pot crea o baza in backround sau pot rupe linia unui fundal alb, la fel cum pot contrasta cu un mobilier de culoare inchisa. Accesorile decorative in culori pastelate rareori dau gres, se integreaza rapid in decor si pot fi oricand mutate intr-un decor apartinand oricarui stil.

Pentru un aspect gentil putem combina doua sau mai multe nuante pastelate. Prin culori dar si prin materialele utilizate in amenajare putem oferi interiorului un aspect clasic, modern sau vintage. Curcubeul de nuante delicate este alegerea potrivita si pentru un spatiu de lucru amenajat in locuinta si de ce nu si pentru decoarea biroului. Ambientul creat va fi unul extrem de relaxat, plin de inspiratie.

Pastelurie sunt in fond versiuni nesaturate ale oricaror culori, nuante robuste, mai usoare. In teorie pastelurile ne influenteaza mai putin emotional si mai mult intelectual. Pastelurile alaturate unor nuante neutre ne vor oferi un aspect sofisticat, desi subtile creeaza un efect vizual interesant.

In showroom-urile Koncepto vom gasi o serie de accesorii decorative, obiecte sau textile, o linie de mobiler in nuante pastelate si vom primi sfaturi dintre cele mai utile pentru amenajarea locuintei noastre, indiferent daca vorbim despre idei de amenajare a interioarelor sau spatiile de recreere outdoor.

Articol realizat de Design Boutique.

Articole similare

Voteaza coperta revistei Caminul

RL online

Dormitoare desprinse din “O mie si una de nopti”

Elena Virlan

Check-in

RL online

Lasă un comentariu