Image default
Amenajari Interioare

VG Home, amenajari fashion

O nemuritoare sursa de eleganta, linia masculina in decor exprima, tocmai prin contrastul cu look-ul feminin, o forta care impune in estetica, in artele vizuale. 

Vasele supradimensionate marca VG Home, propuse si de multe alte ateliere de design, exprima un trend de necontestat, salvand cu bun-gust situatiile in care avem de amenajat spatii foarte inalte sau foarte late, standuri expozitionale sau zone hoteliere. Si totusi, VG HOME se distinge prin motive florale si texturi, materiale neconventionale si culori puternice, astfel incat paravanele si vasele, corpurile de iluminat si chiar piesele de mobilier, sa arate asemenea unor bijuterii pretioase pentru interior.
Propunerea casei VG pentru toamna 2008 se bazeaza pe cele mai reci nuante: alb, fucsia si negru, cu mici accente de argintiu si auriu.
Puritatea albului absolut accentueaza forma vaselor conice din rasina, care au in relief frunze de lotus stilizate. Acelasi efect este dat si tapetului, solutie ce ofera clientilor un portofoliu extins de accesorii.
Umbrarele din nylon tesut de pe podeaua Nuovola si lampile de masa cu accente metalice sunt reminiscente ale unui cuib de pasare, in timp ce masa din cristale Swarovski, slefuita in forma de ou, luceste asemenea unui diamant. Canapeaua voluminoasa Rolondo, acoperita cu blanita de iepure alb, si vazele Pumpkin, cu accente de material argintiu, sugereaza legatura stransa intre latura organica si tehno a colectiei, maestrii care au realizat campania publicitara fiind atasati de ideea cameleonica.
Piesele de mobila si obiectele deco sunt improspatate cu un pic de roz, ce aduce o unda de energie in incaperile de viata. Forma senzuala de floare a fotoliului Pance este irezistibila, asemenea rafinamentului socant al masutei de lac.

Articole similare

Cum amenajezi zona de lucru

Elena Virlan

Krups Evidence – cel mai elegant espressor pentru o ambianță perfectă

comunicat de presa

Culorile neon: cum le integram in locuinta?

Catalina Coca

Lasă un comentariu