Image default
Home

Vaze din sticla suspendate

Iubitorii de frumos si bricolaj vor cauta mereu modalitati de a-si pune in valoare simtul estetic si spiritul creativ. Iata o idee simpatica si usor de pus in practica chiar si de amatori.

Daca esti inconjurat acasa de plante si flori, dar te-ai plictisit de ghivecele din teracota sau din plastic, foloseste un sistem alternativ si original, cum ar fi acesta cu vaze din sticla. In locul vazelor din sticla, poti folosi orice vas sau recipient din sticla, chiar si pe cele in care gospodinele pastreaza biscuitii sau bomboanele.

Instrumente necesare: vaze, borcane sau recipiente din sticla, sfoara rezistenta, vopsea in diferite culori, foarfeca, cuie sau carlige. Aceste unelte sunt simple, accesibile, le are aproape oricine acasa, deci nu implica aproape nici un cost.

Pasii necesari

Ia o bucata de sfoara si creeaza o impletitura cu noduri solide, care sa sustina vaza sau recipientul din sticla. Atentie! Suportul din sfoara nu trebuie sa fie nici prea mic, pentru ca vasul sa incapa, dar nici prea mare, pentru a evita riscul de alunecare. Greutatea vasului trebuie sa fie bine distribuita.

Vopseste jumatate din sfoara (cea care constituie suportul pentru vas) in culoarea pe care ti-o doresti (roz, bleu, albastru etc.) si las-o la uscat. Atentie! Partea de sfoara nevopsita trebuie sa fie suficient de lunga pentru ca vasele cu flori sa nu fie prea aproape de tavan.

La final, gata acest suport de un cui in perete sau de un carlig  (fixat in tavan). 

Articole similare

Ce trebuie sa stii despre placile ceramice

revista Domus Util

The house were the focal point is the midcentury pool

Sânziana Iaru

The story of a simple, yet highly functional table

Sânziana Iaru

Lasă un comentariu