Image default
LifeStyle

Varsator 4-10 ianuarie

In acest weekend mintea unui nativ Varsator este ocupata sa scoata un profit din orice, nu este strict nevoie de bani, desi la dvs. asta conteaza acum in mod special, dar cautati ca toate intalnirile, toate conversatiile sa va conduca spre acelasi lucru: interesul personal, ceva de castigat, o calatorie, o conexiune valoroasa pentru viitor, o promisiune poate de vreo colaborare. Este la dvs. ceva diabolic de a folosi orice imprejurare doar spre a va atinge propriile scopuri.

Iar daca nu va veti concentra pe asta in acest weekend, care se va dovedi destul de generos sub aspectul oportunitatilor, atunci veti regreta, va veti invinovati, nu va veti ierta niciodata daca va scapa ceva printre degete. Zilele de luni, marti si miercuri vor fi mai putin spornice, nu aduc nimic nou, doar o mare stare de neliniste generata de prea multa relaxare de prin preajma. De multa vreme nu ati mai avut atata  liniste, parca timpul sta pe loc, iar pe Varsator asta il scoate din minti. Stati usor, sa vedeti ce va asteapta in zilele urmatoare! La serviciu activitatile se aglomereaza, seful sta pe capul dvs., cu deadline-ul va scoate ochii, in plus va trimite pe teren pentru rezolvarea unor probleme care nu va privesc personal, dar care va cad in sarcina tocmai pentru ca pe dvs. se conteaza acum, mai ales sub aspectul comunicarii si al negocierii.

Cu greu mai ajungeti acasa seara tarziu, cu capsa pusa de cele mai multe ori si cu gandul de a va schimba job-ul, desi tocmai acum aveti ceva maret, unic pentru dvs. de finalizat. Relatiile de familie sunt mai mult pe fuga, cu partenerul sau cu copiii va vedeti doar seara si dimineata, suficient de putin pentru ca sa realizati o comunicare mai mult criptata, daca nu chiar monosilabica, generatoare de cele mai multe ori de conflicte.

Totusi ceva va scoate din aceasta atmosfera de militarie, si intalnirea cu mai vechi prieteni sau cu vechi colaboratori va face sa descarcati energia creatoare si umorul personal sa pigmenteze o petrecere sau poate doar o iesire la un restaurant, dar nu este exclusa si o vizita neanuntata a unui prieten la dvs. acasa. Asa ca, per total, weekendul viitor va gaseste in toane bune pentru a va bucura de ceea ce stelele va ofera. Sanatatea – insomnii rebele si supararoare, bani – incasarile curente sunt multumitoare.

Citeste Horoscopul saptamanii 4-10 ianuarie pentru toate zodiile

Articole similare

Luminita Gliga, o talentata tanara pictorita

Mariela Vanu

Covorașe profesionale pentru un design interior estetic și util

comunicat de presa

Dăruieşte Aripi de 8 Martie alături de Dana Nălbaru şi artiştii Teatrului Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski”

comunicat de presa

Lasă un comentariu