Image default
LifeStyle

Varsator 22-27 decembrie

In aceasta perioada nu va simtiti in apele dvs., ceva va deranjeaza, aglomerarea de sarcini va face sa va comportati ca o persoana nemultumita de situatia sa, dar asta este fara motiv. Este doar expresia unei ciocniri inevitabile dintre realitate si ceea ce asteptati sa se petreaca in fapt. Mintea dvs. nu este departe, in alta parte decat acolo unde sunteti si dvs., dimpotriva, dar trebuie sa tineti sub supraveghere la milimetru interesele personale cu cele de la locul de munca si nu numai, avand in vedere evenimentul pe care toti il asteapta.

Este vorba de un impas din care, ca sa iesiti, trebuie sa ajungeti la miezul lucrurilor. Aici se gaseste cheia rezolvarii majoritatii problemelor dvs., pentru ca sa reusiti sa va destindeti si sa controlati situatia mai ceva ca un magician. Pe de o parte, cauza este nerabdarea cu care asteptati urmatoarele zile, si asta va face nervos si destul de iritabil, iar pe de alta parte, pe marti si miercuri, tindeti sa priviti lucrurile, conjunctura, asta insemnand prietenii, munca dvs., anturajul, obligatiile, intalnirile de complezenta sau cele de placere, dupa aparente si nu dupa ceea ce reprezinta ele in realitate.

Cautand esenta lor puteti avea surpriza sa descoperiti un continut uimitor, care va avea un impact uimitor asupra extinderii perspectivelor lumii dvs. interioare. Cand ajungeti la capitolul evaluarii situatiei in care va aflati, actualizati-va obiectivele, dar nu fiti prea aspri cu dvs. referitor la progresul inregistrat. Incepand de joi va pregatiti pentru o vizita la niste rude sau prieteni, pentru noaptea de Revelion, care s-ar putea sa tina mai mult decat o noapte. Poate fi vorba de un relas prelungit, pentru deconectare si incarcarea bateriilor. Se face referire la o petrecere speciala, in cadru mai mult sau mai putin restrans, importanta fiind schimbarea de decor, micile cleveteli, glume, pentru unii, sau chiar distractiile mai sportive.

Este o ocazie speciala pentru o intalnire cu personae importante, care vor avea asupra dvs. un impact deosebit. Nu este exclus ca peste inca o perioada nu prea indelungata sa visati la cineva intalnit cu aceasta ocazie. Cu sanatatea stati bine la fel si cu banii, numai ca de data aceasta, oricat de multi bani ati avea, dvs. de mult timp ati inchis fermoarul la portofel.

Citeste Horoscopul saptamanii 22-27 decembrie pentru toate zodiile

Articole similare

Design poetic si senzual

RL online

Igiena copiilor sanatosi, nou program educational

comunicat de presa

Prajitura simpla cu struguri

Elena Virlan

Lasă un comentariu