Image default
Practic

Valorifica eficient balconul

Iti doresti ca tu si familia ta sa serviti masa in asa numitul „dining”, dar nu dispui de o incapere in plus. Folosind bucataria in acest scop, nu ai mai avea spatiu pentru gatit. In acest caz, balconul se poate transforma destul de usor intr-o mini-bucatarie, mai ales daca se afla in continuarea acesteia.
De multe ori, pentru amenajarea biroului, nu este posibila alocarea unei incaperi separate, insa nu este cazul sa disperi. Foloseste balconul ca loc pentru studiu. Amenajandu-l adecvat, poate fi chiar un colt relaxant, stimulativ, care sa te inspire.
Daca esti o impatimita a florilor si nu locuiesti la casa, transforma balconul in mini-gradina ta de vis. Alegerea plantelor o poti face in functie de directia in care bate soarele, precum si de tipul balconului: inchis sau deschis. Unele plante iubesc soarele, altele se dezvolta mai bine la umbra, iar destul de multe tolereaza orice fel de conditii. Un balcon mai spatios poate fi transformat intr-un mini-living pentru servirea cafelei sau ceaiului, amenajat in stil rustic sau exotic.

Articole similare

Care sunt elementele necesare intr-o bucatarie moderna

comunicat de presa

Livingul, incaperea familiei

Simona Popa

10 solutii istete pentru depozitarea cizmelor

Elena Virlan

Lasă un comentariu