Image default
Home

Valize pe post de polite, scaune si dulapioare

Oricare ar fi alegerea voastra, eu am fost placut impresionata de creativitatea lor, incat nici nu m-am putut hotara la una dintre cele trei variante.

Iata cum un perete simplu devine centrul atentiei intr-o incapere in care au fost montate cateva rafturi realizate din valize vechi. Desi nu sunt foarte functionale – in sensul ca nu poti depozita multe lucruri pe suprafata lor- ele merita toata increderea noastra. Avand diferite forme, lungimi si culori, politele sunt dispuse aleatoriu si formeaza impreuna un tablou interesant.

Potrivite atat pentru acasa, cat si pentru un voiaj, aceste valize capata un alt sens atunci cand sunt folosite pe post de dulapioare sau „spatii” de depozitare a cosmeticelor. De asemenea, ele pot fi transformate in mini-baruri pe care sa le luati cu voi, de exemplu, la un picnic.

O alta idee inedita si in acelasi timp „eco-friendly” este data de reciclarea valizelor si refolosirea lor pe post de scaune. Fie ca au un look retro sau modern, ele sunt rezistente si jucause. 

Sursa foto: www.apartmenttherapy.com

Articole similare

Decor de primavara in 3 pasi

casamea.ro

Un finisaj cameleonic: caramida

Catalina Coca

How to make a fairytale setting for your child

Simona Gheorghe

Lasă un comentariu