Image default
LifeStyle

Vacanta de neuitat pentru castigatorul campaniei „Chiturile si silicoanele Ceresit te trimit in vacanta!”

Campania s-a desfasurat la nivel national atat prin intermediul comertului modern, cat si al celui traditional. In cursa pentru marele premiu al campaniei au putut intra toti cei care au achizitionat produse Ceresit in valoare de minimum 40 lei pe baza unui singur bon sau factura fiscala. Produsele participante la promotie au fost chiturile de rosturi pentru gresie si faianta Ceresit CE 40 Aquastic si Ceresit CE 33, precum si siliconul sanitar TrioProtect Ceresit CS 25 Sanitary.

Norocosul castigator s-a intors din vacanta cu amintiri frumoase declarand caLa Port Aventura a fost foarte frumos, iar copiii aproape ca nu mai vroiau sa plece. Am facut multe poze si ne-am intors cu bateriile incarcate, iar premiul oferit de Ceresit este pentru noi un semn ca vom avea o casa noua perfecta!”

 „Marca Ceresit are o frumoasa traditie de promotii cu premii atractive. Ne bucuram ca si in acest an avem un castigator fericit si mai mult, o familie fericita. Ceresit va continua sa rasplateasca increderea clientilor sai si in perioada urmatoare”, a concluzionat Lavinia Ciurtin, Marketing Manager Divizia Adezivi ACB Henkel Romania.

 

Mai multe informatii despre promotiile Ceresit puteti gasi pe www.ceresit.ro.

Articole similare

“MILITARI FEST” – Festival de bună dispoziție pentru bucureșteni, în aer liber: teatru, concerte, sport

casamea.ro

În aprilie, Plácido Domingo Jr. concertează pentru prima dată în România

comunicat de presa

Clubul Equestria gazduieste demonstratii de dresaj natural, sustinute de actorul Denis Stefan

casamea.ro

Lasă un comentariu