Image default
LifeStyle

Uzură mai mică şi productivitate crescută cu noul concasor cu fălci QJ341+

Sandvik Construction va introduce un nou model în gama sa de concasoare cu fălci 341 odată cu lansarea lui QJ341+. Acesta încorporează o punte dublă de presortare ca standard, lărgind astfel oferta celui mai bine vândut concasor mobil cu fălci QJ341, pentru a satisface cerințele clienților.

Noua caracteristică de presortare de pe QJ341 oferă o mare amplitudine pentru o separare excelentă. Acest lucru permite eliminarea unei mari cantități de material mărunţit, rezultând o eficiență crescută, productivitate mai bună și o uzură mai mică a concasorului. Prin urmare, QJ341+ va fi deosebit de eficient în aplicații de carieră, acolo unde se regăseşte o proporție ridicată de material mărunt în materia primă de alimentare. Astfel, acest material e presortat înainte de a intra în camera de concasare. Rezultatele testelor au demonstrat deja o productivitate crescută cu până la 38% în anumite aplicații. Concasorul poate fi echipat fie cu motor Cat C9 / C9.3 Acert de 261 kW / 350 hp, fie Volvo
D11 de 265 kW / 355 hp.

Complementar presortării, Sandvik a proiectat o nouă bandă telescopică pentru material natural mărunt, cu o înălțime de descărcare de 3,1 m pentru a face față fluxului crescut de material presortat. Banda de eliminare steril a fost proiectată cu un unghi mai abrupt, pentru a permite un transfer mai rapid de material, crescând totodată capacitatea de a face faţă materialului lipicios. Cele trei poziţii ale benzii permit materialului care trece prin grilajul grizzly de presortare să fie direcționat fie spre banda principală, fie spre banda de material natural mărunt.

QJ341+ va include aceleași caracteristici orientate spre client ca modelul standard, inclusiv: setarea CSS reglabilă hidraulic, fălci reversibile și acționare hidraulică care îi permit concasorului să pornească sub sarcină, maximizând timpii de funcționare. De asemenea, are caracteristici special proiectate, precum sistemul de control Sandvik PLC. Alte beneficii ale lui QJ341+ includ un nou buncăr îmbunătățit cu auto-blocare pentru o setare rapidă și sigură de la nivelul solului. Îmbunătățiri au fost aduse şi benzii principale pentru a reduce blocajele. QJ341+ este echipat cu osie cotită de înaltă eficiență și motoare cu piston radial, ce reduc debitele hidraulice și cresc economia de combustibil, îmbunătățind durabilitatea.

Sursa: www.mequipment.ro

Articole similare

Philips summer cinema

comunicat de presa

Compot de corcoduse

RL online

Vitalitate si stralucire pentru parul tau in doar 8 minute*: noul Volum` 24 Respectissim

casamea.ro

Lasă un comentariu