Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Farmecul unei bucătării în stil country

Bucătăria din imagini face parte dintr-o superbă casă tradiţională din Anglia, care a fost supusă unui proces amplu de renovare.

Scopul reamenajării interioare a fost acela de a asigura un plus de funcţionalitate, însă fără a ştirbi din farmecul autentic al proprietăţii. De exemplu, bucătăria reproduce fidel vechiul decor realizat în stil country, chiar dacă majoritatea elementelor decorative sunt noi. Podeaua din lemn, masa cu blat cu aspect antichizat şi aparatul de gătit sunt principalele ingrediente care compun un decor rustic. În completare vin unităţile de depozitare suplimentare, cum ar fi poliţele crem, care formează un contrast plăcut cu restul corpurilor de mobilier.

În amenajare sunt prezente şi obiecte vintage, cum ar fi masa, cântarul şi o parte dintre recipientele şi ustensilele de gătit. La capitolul cromatică, s-a mizat pe tonuri neutre de gri, bej şi verde şters, animate de accente vesele de roşu.

Spaţiul de sub pervaz a fost valorificat prin crearea unui loc de relaxare/conversaţie, care contribuie totodată şi la estetica încăperii. Dacă plănuiţi să vă reamenajaţi bucătăria în stil country, puteţi “fura” idei din această bucătărie simpatică.

Sursa foto: www.housetohome.co.uk

Articole similare

Cum şi unde poţi crea o grădină interioară

Elena Virlan

Biblioteca – un spatiu pe cale de disparitie

revista Caminul

Tu stii care sunt cele mai bune metode de irigare pentru gradina ta?

casamea.ro

Lasă un comentariu