Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Ustensile de bucatarie ieftine si practice

Te numeri printre persoanele care adora sa gateasca sau printre cele care doar se bucura de placerea gustului? Daca gatitul este pentru tine un hobby si iti place sa incerci noi si noi retete, atunci iti sunt necesare numeroase ustensile care sa iti faca munca mai usoara.

In prezent, producatorii ofera multe tipuri de aparate electrocasnice, dar acestea fie ocupa prea mult spatiu, fie sunt prea scumpe, fie sunt necesare doar ocazional. In aceste conditii, sunt mai eficiente ustensilele mici, practice, dar care nu-ti lasa portofelul gol dupa ce le cumperi. In plus, le poti depozita intr-o cutie pe care sa o tii intr-unul din dulapurile bucatariei pentru a le avea mereu la indemana. Simplu, nu?

Daca vrei sa transformi gatitul intr-o activitate rapida si usoara, doteaza bucataria cu cel putin o parte din urmatoarele ustensile: razatoare, feliator branza, dispozitiv pentru taiat cartofi, forma silicon pentru ochiuri, presa piure cu arc, dispozitiv de decupat fructe, legume etc.,dispozitiv de scobit mere, dispozitiv de ras coaja citricelor, aparat de gogosi, spargator de nuci, deschizator de conserve, presa pentru tocat usturoi, taietor de mere cu bol etc.

Articole similare

Sima Geanina

RL online

Renovare spectaculoasă in stil industrial

casamea.ro

WORKSHOP: Amenajarea spatiilor mici – functionalitate si estetic

RL online

Lasă un comentariu