Image default
Amenajare camera copilului Practic

Usita din usa, distractia copiilor

Dincolo de aspectul legat de siguranta copiilor, exista o multime de idei ingenioase pe care le poti pune in practica pentru a-ti transforma locuinta intr-un spatiu vesel, in care intreaga familie sa se simta minunat.

Usa Minjjoo este una dintre inventiile jucause si practice cu care o echipa de designeri germani ii surprinde pe cei mari si ii incanta pe copii.

Usa Minjjoo este o usa normala, de interior, care are integrata o usa mica, pentru copii. Pe langa faptul ca pare scoasa dintr-o poveste cu spiridusi, usa in minuatura le da copiilor posibilitatea sa se descurce singuri prin casa, deschizand si inchizand usa in urma lor.

Usa principala respecta dimensiunile standard ale usilor de interior (198,5 cm x 86 cm si 211 cm x 86 cm), iar usa pentru copii are o inaltime de 115 cm si o latime de 48 cm.

In plus, este realizata dintr-un material lavabil, astfel ca cei mici isi pot exprima liber creativitatea desenand pe ambele parti ale usii, fara sa fie mustrati.

Nu stim cat de potrivita ar fi usa Minjjoo la bucatarie sau la dormitorul parintilor, dar credem ca s-ar potrivi de minune la intrarea in camera copilului.

 

 

Articole similare

Cum să optimizezi spaţiul într-o bucătărie mică

Elena Virlan

Cum oferi dormitorului tau un aer proaspat, fara o reamenajare completa si un buget mare

casamea.ro

Renovarea sufrageriei dupa 20 de ani

Mihaela Calin

Lasă un comentariu