Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Usile glisante

Usile glisante, de asemenea, sunt foarte potrivite daca acel spatiu trebuie delimitat doar in anumite situatii, in restul timpului fiind open-space. De cele mai multe ori se recurge la acest tip de usi atunci cand doriti sa aveti bucataria integrata in living, in acest fel dispunand de mai mult spatiu, insa atunci cand gatiti vreti sa protejati interiorul de mirosuri.

Usile glisante se dovedesc excelente in cazul in care doriti sa recompartimentati livingul. Acesta, daca este incapator, poate fi impartit in doua zone, dintre care una destinata odihnei. Acel spatiu va fi ferit privirilor cu ajutorul usilor glisante. In functie de dorintele dumneavoastra, aceste usi pot fi simple sau pot fi pictate pentru a se crea o legatura intre ele si mobilier. Usile glisante pot fi utilizate si pentru incaperile care au iesire directa in gradina.

Cele mai cunoscute sisteme de glisare sunt pe sina fixata pe podea sau in tavan. Glisarea se realizeaza pe sina inferioara cu ajutorul unor role. Glisarea pe sina fixata in tavan se face, in mare, conform aceluiasi procedeu. 

Articole similare

Autorizatia de construire

revista Planul Casei Mele

Caterpillar şi Trimble îşi extind colaborarea tehnologică

M.Equipment

Proiect de casa rustica: 137 de mp, P + mansarda

Elena Virlan

Lasă un comentariu