Image default
Practic

Uscatoare de rufe cu design creativ

Maşina de spălat rufe şi uscătorul sunt aparate electrocasnice indispensabile în orice casă. Însă, majoritatea familiilor aleg să achiziţioneze doar maşina de spălat.

Din lipsa spaţiului sau din cauza preţului ridicat, uscătorul nu reprezintă o prioritate pentru mulţi dintre români. În cele mai multe cazuri, uscarea hainelor se face pe suporturi din plastic sau metal care ocupă destul de mult spaţiu la sol. Desigur, se practică şi uscarea hainelor pe sârme  care atârnă în balcon, însă nu reprezintă o variantă estetică, mai ales dacă balconul este deschis.

În acest articol ne-am propus să îţi oferim şi alte soluţii pentru uscarea rufelor. De exemplu, rafturile creative cu rol de suport de rufe pot fi montate în perete, salvând astfel spaţiu la sol. În plus, acestea pot fi dotate cu funcţii suplimentare (cum ar fi cea de cuier) sau pot juca rol decorativ.

În băile foarte mici, unde nu există spaţiu suficient pentru păstrarea prosoapelor, un uscător montat în perete poate servi şi la depozitarea acestora.

Uscătoarele de rufe pot avea diverse forme şi pot fi utilizate în mai multe moduri: montate pe tavan sau perete, amplasate deasupra căzii, fixate pe balustrada balconului sau a terasei. Cu alte cuvinte, există opţiuni pentru orice tip de spaţiu.

Nu toate modelele de uscătoare pe care le vei găsi în galeria foto sunt durabile, dar sperăm să îţi ofere inspiraţie şi idei pentru găsirea unei soluţii potrivite pentru nevoile tale.

Sursa foto:

www.pinterest.com

http://www.apartmenttherapy.com/

Articole similare

Idei pentru o casa mai sanatoasa

Alexandra Petraru

Cum alegi masa si scaunele pentru bucatarie

Elena Virlan

Un nou utilaj inovativ pentru îngrijirea pomilor își face loc pe piața românească

casamea.ro

Lasă un comentariu