Image default
LifeStyle

URMA MTV Unplugged pe 10 mai la Cinema Patria

Mani Gutau (voce si chitara) explica: ”Este extrem de onorant pentru noi sa sustinem acest concert acustic sub egida MTV Unplugged, un prim motiv fiind asocierea cu un fenomen mediatic care a facut parte din adolescenta fiecaruia dintre noi si care ne readuce aminte de inceputurile noastre ca  muzicieni in formare, cand  urmaream entuziasti artistii nostri preferati, performand, intr-o atmosfera magica si intima, exclusiv cu instrumente acustice.”

In anul in care trupa aniverseaza 10 ani de existenta, URMA se intoarce la mesajul sau de inceput, prin acest concert. Mani completeaza: “Un al doilea motiv il constituie, desigur, originile si ADN-ul proiectului nostru, primele noastre albume fiind materiale discografice inregistrate integral acustic, incepand cu anul 2003.

Pe parcursul celor 10 ani de calatorie muzicala si in cadrul celor 4 materiale discografice editate pana in prezent am promovat insistent sunetul acustic, curat, folosind ca mijloace de exprimare instrumente acustice diverse, precum chitara, saxofonul, flautul, trompeta, pianul, vioara, violoncelul, cavalul, saz-ul si multe alte instrumente de percutie.”

URMA pregateste un show desavarsit, de peste 90 minute, inedit prin faptul ca toate piesele vor fi orchestrate intr-o maniera adecvata pentru formatul celebrei emisiuni MTV Unplugged. Mai multe amanunte ofera tot Mani: “In cadrul spectacolului din 10 mai vom aduce toate aceste elemente acustice impreuna, pe scena, si vom incerca sa redam, intr-o atmosfera cat mai intima calatoria muzicala a ultimilor nostri zece ani.Va asteptam vineri 10 mai, la Cinema Patria, pentru premiera URMA MTV UNPLUGGED.

Trupa URMA este prezenta de un deceniu pe piata muzicala. In decursul timpului formatia a sustinut sute de concerte, atat in tara, cat si dincolo de granitele Romaniei, in Ungaria, Germania, Franta, Anglia si Elvetia. Discografia formatiei include 3 materiale full length, cel de al patrulea, “Lost End Found,” urmand a fi lansat in curand. 

Cine Iubeste si lasa 

http://youtu.be/MQqj0MwWwQ4

All Wrong

http://youtu.be/qBEJ9S_emL4

Terminus

http://youtu.be/_XYx8zQzN80

Pentru evenimentul URMA – MTV Unplugged, care va avea loc pe 10 mai la Cinema Patria sunt in vanzare trei categorii de bilete:

Categoria I – 90 lei

Categoria II – 70 lei

Categoria III – 50 lei

Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.rowww.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete

Articole similare

Interviu cu ing. peisagist Alexandru Gheorghe

Elena Turcu

CURS BNR. Moneda euro mai creste inca putin

RL online

Ai nevoie de un aparat de ras electric? Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa il alegi pe cel mai bun

casamea.ro

Lasă un comentariu