Image default
LifeStyle

Urari de la vedete

„Proconsul doreste cititorilor revistei Caminul, cu ocazia Sarbatorii Nasterii Mantuitorului, sa-si innoiasca odata cu interiorul casei si omul din interior!”

La multi ani!

Proconsul

 

Craciunul este sarbatoarea Familiei si a casei in care ea se consolideaza in fiecare zi. Craciunul ne aduce impreuna sarbatorind iubirea de oameni, de frumos, speranta intr-o zi mai buna. Sa vi se implineasca toate dorintele generoase pe care le-ati trimis Mosului prin rugaciune. Avem toti nevoie de lumina Craciunului in sufletele noastre!”

 Monica Tatoiu

 

 „Craciunul este sarbatoarea care aduce în inimile noastre caldura si dragostea familiei, cea care se regaseste în casa noastra! Bucura-te de aceasta caldura si daruieste-o mai departe! Fiecare gest conteaza pentru a ne iubi sub steaua norocoasa care se afla ascunsa în fiecare colt din caminul nostru.

Fie ca Anul Nou sa aduca în casa voastra multa sanatate, fericire, prosperitate si caldura sufleteasca!”

 Dana Savuica

 

„Va urez sa aveti liniste in camin, sa va indepliniti visurile cu rabdare si
sa mai credeti in Mos Craciun! Sa tinem treji copiii din noi… “

La multi ani!

Cornel Vunk

 

„La Multi Ani cititorilor revistei Caminul, iar echipei îi doresc cat mai multe numere, intinse pe cat mai multi ani, in care sa va primim cu drag in caminul nostru!“

 Laura Cosoi

 

„Le urez cititorilor revistei Caminul un Craciun fericit si un An Nou bun, fericit, plin de sanatate, iubire, liniste, bucurie si in care sa aveti parte de tot ce va doriti. Si nu uitati sa zambiti!“

Cu drag,

Andreea Raicu!

 

 “Va doresc multa sanatate si impliniri pe toate planurile pentru anul care va veni si Sarbatori Fericite si pline de bucurii!”

 La Multi Ani!

 Andreea Banica

Articole similare

Balansoare, hamace, taverna si un yacht – elemente creative in noul spatiu de birouri Zitec din Phoenix Tower

casamea.ro

Cu ce ne hranim pisica?

RL online

Interviu cu designerul Erna Berger Moise

Erna Berger Moise

Lasă un comentariu