Image default
Amenajari Exterioare Gradinarit

Uneltele de taiat de la GARDENA

Ideal pentru lemn verde: Foarfecile de crengi Comfort!

Usoare, economie de efort si putere sporita cu 38%  gratie tehnologiei de taiere – transmisie prin angrenaje inovatoare, taiere foarte aproape de imbinare; taiere neteda si curata datorita geometriei de taiere optimizate; opritoare duble protejeaza mana.

Taiere exacta chiar si in varful copacului sau in gardurile vii dese: Foarfeca de crengi Star Cut! Fara scara, lucrand in siguranta si confortabil de la sol. Unghiul de taiere reglabil de pe sol pentru taierea precisa a crengilor in orice directie de crestere. Capul de taiere inclinat permite vizualizarea lamelor.

O gama larga de fierastraie GARDENA pentru tot felul de lucrari in casa si gradina:

Fierastraul cu arc Comfort: usor si robust pentru crengi groase si trunchiuri de copac (lemn verde sau uscat); lama din metal calit prin impulsuri astfel ca NU RUGINESTE; se prinde sigur in mana si se ghideaza usor; maner confortabil pentru mana; mecanism de insurubare simplu de reglat.

Fierastraul Universal: 3 lame calite, inoxidabile cu ascutire speciala pentru lemn, metal si plastic.

Fierastraul electric cu lant: sistem unic Quick-fit/Montare rapida; lantul se strange simplu, fara unelte; performanta remarcabila datorita vitezei mari a lantului si a puterii marite; optim in orice situatie de taiere datorita manerelor ergonomice.

Foarfecele multifunctionale GARDENA: Pentru toate muncile din gradina!

Modele ergonomice cu latimea de deschidere reglabila spre a se potrivi perfect cu mana utilizatorului, pentru taierea usoara a crengilor groase si crengutelor, dar si a mladitelor tinere, lemnului verde, florilor si vitei de vie.

NOU de la GARDENA – Foarfeca multifunctionala cu clicket SmartCut!

Crengile groase sau crengutele se taie fara efort datorita functiei de clicket in 3 trepte. Clicketul poate functiona indiferent de diametrul crengii (max 22 mm).

Pentru mai multe detalii accesati www.gardena.ro

 

 

 

Articole similare

Flori de primavara

RL online

Plantele suculente- noul accesoriu al gradinii tale

Catalina Coca

Cum intretinem uneltele de gradinarit?

Elena Turcu

Lasă un comentariu