Image default
LifeStyle

Unde ne petrecem weekendul cu 1 iunie?

Vineri, 31 mai, expoziția „Sun Plaza – Locul mecanizat # 82”  este un eveniment care își propune  să te impresioneze printr-o instalație de  sculpturi mecanizate din carton ondulat, de dimensiuni impresionante ale artistului francez Bernard Lagneau, care nu creeaza niciodata aceeași lume de carton de două ori. Orice copil ar fi fascinat.

Dacă ai animal de companie sau îți dorești unul ești așteptat la Romexpo, la cea mai mare aglomerare de produse, servicii si evenimente dedicate acestora. Târgul PetExpo e deschis până pe 2 iunie.

Cărțile, pe lângă multe alte atribuții, sunt instrumentul perfect pentru a-ți declanșa imaginația, creativitatea, pasiunea, libertatea, așa că fugi repede la Bookfest 2013 și întâlnește-ți scriitorii contemporani preferați. De asemenea, actorii Radu Beligan, Valentin Uritescu, Horaţiu Mălăele, Tamara Buciuceanu-Botez, îşi lansează cărţile şi susţin sesiuni de autografe.

Frumoasa grădină de la J’ai Bistrot va fi umplută cu eleganță și senzualitate de muzica electro-pop  a parizienei Robi. Tânăra artistă și-a lansat primul album – L’Hiver et la joie –  și are deja două hit single-uri. Nu rata ocazia de a o cunoaște! 

Dansează până-n zori în centrul Casei Scânteii unde e Out of Space II cu Adam Beyer, Ben Klock, Premiesku și Nisaf. Frumusețea arhitecurală și natura din curte vor fi evidențiate de jocul de lumini si proiectii al maiestrului Cote. 

Sâmbătă, 1 iunie. Testează-ți spiritul de aventură la campionatul de ciclism organizat în Parcul de Aventură Pheonix din pădurea Cernica. Fondurile stranse din taxa de înscriere vor fi direcționate în susținerea serviciilor gratuite pentru copii cu autism și a familiilor lor. La același test se înscrie și Vânătoarea de comori de la Grădina Botanică.

Pentru a-ți activa și mai ușor copilul interior ia-ți fiica, fiul,  nepoții, nepoatele, copiii prietenilor sau copiii vecinilor și du-te în Țara Copiilor la Muzeul Țăranului pentru un schimb sănătos de învățături și bucurii. Se anunță spectacole de teatru, ateliere creative și un târg pentru toată familia. Încearcă și o plimbare prin Parcul  Icoanei unde e Grădina cu Artiști.

După-masă Incubator 107 te scoate la picnic în Parcul Izvor cu propunerea: Hai să creștem! Pregătește-te pentru o bătaie acvatică, atelier de pictură pe piele, baloane gigantice, împletituri, jonglerii, atelier de Body Language, degustare de vinuri, muzică și dans. Așa-i că sună bine?

Fetele cochetele sunt invitate la The Vintage Pub pentru Eearly Summer Edition a târgului de designer și vintage – La Brocante.

Uncle Jeb te invită la “1 iunie pentru copii mari”. Ce trebuie să faci e să-ți iei niște jucării și cel mai bun prieten și să te lași fotografiat în ipostaze de copil. Studioul se află în  spatele Pieței Romane, sedința foto durează aproximativ jumatate de oră, iar fotografiile sunt gratuite.

În cadrul Green Hours International Jazz Fest ai posibilitatea să te lași purtat și amețit de muzica celor de la Jazzybirds și IORDACHE and the Good News. La Baraka Bar&Lounge petreci ziua copilului în stil canadian pentru că Stickybuds se află din nou într-un turneu european cu oprire pe meleagurile noastre.

Duminică, 2 iunie. Iubești bucătăria asiatică? Lucky you. Pănă pe 7 iunie are loc Chinese Food Festival  sub îndrumarea Master Chef-ului Heung Kit Fai la Crowne Plaza.

La Palatul Parlamentului, România organizează cel de-al 36-lea Congres Mondial al Viei și Vinului, prin urmare dacă iubești licoarea dionisiacă s-ar putea să gasești întâlniri intresante de bifat.

În Parcarea Ciclop (Magheru 6-8), ai o expoziţie colectivă de artă contemporană cu iz non-conformist. Street art, instalaţii, pictură, fotografie, performance, muzică. Interacţiune directă cu artiştii invitaţi. Vernisaj cu performance şi live acts. Go for it!

Încheie călătoria copilărescă la concertul de muzică tradiţională europeană PONTICE DE VARĂ susţinut de Trupa Pontice la Teatrul Odeon, unde ți se va cânta la arborele ploii, vioara săracului, diverse fluiere și elemente de percuţie.

 

Weekend inspirat!

Articole similare

Apartamente executate silit: 3 camere cu 30.000 de euro

RL online

Investitii de 135.000 euro finalizate la Proiect Mozaic

casamea.ro

Colectia Idei Creative

comunicat de presa

Lasă un comentariu