Image default
LifeStyle

Unde iesim in weekend? Getlokal.ro vine cu propuneri interesante

Vineri, 26 iulie, integreaza-te in atmosfera primului targ care promoveaza exclusiv cultura urbana. Eventul se desfasoara pe tot parcursul weekendului la Trafalgar Pub care isi va redecora peretii terasei printr-un Graffiti Live Session realizat de Sweet Damage Crew.

Sambata, 27 iulie, accentul cade pe pasiuni. Fotografii primesc raspunsuri si isi extind cunostintele la intalnirea Photosetup cu tema FineArt Photography din Tete-a-Tete, Herastrau.

Pasionatii de zbor si spectacole aeriene au parte de cel mai mare show aerian din Romania – Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition pe Aeroportul Baneasa.

Sportivii sunt provocati la competitie si distractie in Poiana Urbana la Sport Arena Streetball, unul dintre cele mai puternice turnee de baschet 3×3 din Europa Centrala si de Est.

Cei interesati de povestile captivante ale cladirilor, ale gradinilor si teatrelor de vara din Bucuresti pot participa la turul ghidat gratuit “Cu bastonul prin Bucuresti”, oferit de ARCEN.

Iubitorii de muzica rock – “dance metal” au prilejul de a fi martorii unui show exploziv, caci include si efecte pirothenice, oferit de formatia germana Rammstein in cadrul Rock the City la Romexpo.

Noaptea, petrecaretii se racoresc la piscina, pe nisip, intre palmieri, pe ritmuri de tropical jazzy disco in locul special numit La Plage din Otopeni (transportul gratuit e asigurat de microbuze din sfert in sfert de ora) .

Duminica, 28 iulie, ai doua expozitii de neratat: Lurzer’s Archive 200 Best Digital Artists Worldwide care iti vorbeste din titlu si care are loc la Palatul Stirbei si Expo Street Delivery 2013 care isi expune fotografiile pe strada, pe peretii magazinului Foto Hobby.

Mai multe informatii pe www.getlokal.ro

 

 

 

Articole similare

Brad de Crăciun natural sau brad artificial?

Alina Boicu

Igienă și curățenie în spitale și clinici medicale – Totul pentru sănătate!

comunicat de presa

Roata Vietii – pavilionul Belarus de la World Expo 2015

Madalina Constantin

Lasă un comentariu