Image default
Practic

Unde depozitezi lucrurile necesare intr-o baie foarte mica?

O baie de mici dimensiuni devine cu adevarat problematica atunci cand vine la pachet cu foarte putin spatiu de depozitare. Iar intr-un grup sanitar ai nevoie constant de cosmetice, prosoape si hartie igienica, toate voluminoase si toate necesare a fi la indemana. Si daca prosoapele le putem tine in dressing, facand ocazionalul drum atunci cand trebuie sa le schimbam, cu rolelele de hartie igienica nu este de glumit. Si, totusi, unde le depozitezi daca spatiul nu-ti permite?

Cateva rafturi deasupra vasului de toaleta

Rafturile putin adanci sunt perfecte pentru rolele de hartie in plus, iar deasupra vasului de toaleta vei gasi aproape intotdeauna spatiul liber necesar pentru a le monta. In cazul in care vrei sa distragi atentia de la role, sprijina pe raftul superior un mic tablou sau o grafica inramata care sa iti faca placere. Ai fi surprins cat de usor poti schimba atmosfera grupului sanitar doar cu putina arta!

Container pentru role de hartie

Daca preferi ceva mai discret, atunci containerul pentru role de hartie s-ar putea sa fie pe gustul tau. Nu este chiar usor de gasit, insa il poti comanda online sau, de ce nu, poti gasi container similar caruia sa-i dai o noua utilitate. Ce ne place la aceasta idee este ca, desi este ingust, poti depozita acolo un pachet intreg de role de hartie (10-12), iar partea de deasupra devine o mica masuta. De ce nu, poti pune acolo o floare – un detaliu care va face din toaleta ta o camera mult mai prietenoasa.

Intr-un cos

Multa lume isi pastreaza rolele extra de hartie deasupra rezervorului vasului de toaleta, insa nu este chiar o imagine placuta. Daca nu ai un spatiu inchis de depozitare si nici nu vrei sa tii rezerva in afara baii, pune-le intr-un cos. Este o solutie atat de banala si, totusi, cu potential atat de mare, incat te vei intreba de ce n-ai facut acest lucru pana acum.

Intr-un corp pentru depozitat pantofi

Ai citit bine, desi pare ca am incurcat tema articolului. Corpurile suspendate pentru depozitarea pantofilor au cateva calitati esentiale: sunt foarte putin adanci si au un acces facil la lucrurile depozitate. Alege unul din plastic colorat, pentru a inviora atmosfera din baie. In jurul vasilui WC vei gasi, cu siguranta, un loc potrivit pentru a le monta, iar modul in care sunt concepute vor masca in totalitate rolele de hartie.

Un corp de mobilier pentru colt

Colturile sunt greu de mobilat, dar nu imposibil. Un dulapior mic pentru zona de colt se poate dovedi a fi extrem de util pentru a pastra rolele, precum si alte obicete necesare care nu isi gasesc locul in alta parte. Si sigur ai un colt nefolosit in baie caruia i-ar trebui o mana de ajutor.

Acceseaza galeria de imagini pentru alte cateva idei versatile, bune atat pentru rolele extra de hartie, cat si pentru orice altceva mai vrei sa ai la indemana in grupul sanitar.

Sursa foto: www.apartmenttherapy.com

Articole similare

Mobilier din carton pentru camera copilului

Georgiana Sfarlea

Cum amenajezi o bucatarie mica

Elena Virlan

Livingul viitorului – mari spatii goale

Ion Diamandi

Lasă un comentariu