Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Un spatiu mic cu potential mare de amenajare

Arhitectura adaptativa reprezinta o solutie ispititoare pentru locuintele mici, asa cum sunt garsonierele sau apartamentele tip studio. Aceasta se bazeaza pe imaginatie si multe solutii creative.

Avem ca exemplu apartamentul din imagini, care are la baza un design foarte ingenios. Proiectul de amenajare a fost realizat de MKCA Design, care a propus solutii si strategii complexe de utilizare si valorificare a spatiului disponibil.

Citeste si: 20 de solutii de amenajare pentru spatii mici

Mobilierul multifunctional a deblocat potentialul ascuns al locuintei. Suprafata redusa a zonei de zi joaca triplu rol: birou, dormitor si dressing. Acestea au fost obtinute prin crearea unui perete glisant (care, fiind pe o sina, poate fi „mutat” in functie de nevoile utilizatorilor).

In loc sa aloce suprafete separate pentru aceste functiuni, designerii le-au integrat intr-o singura zona a livingului. In cursul zilei, sunt vizibile livingul si biroul. Pe timpul noptii, peretele este „mutat” pentru face loc dormitorului.

Citeste si: Solutii inteligente de amenajare a unui apartament de 32 de mp

Acest ansamblu de mobilier include detalii inteligente si subtille, cum ar fi televizorul pivot, care poate fi rotit pentru a fi folosit atat in dormitor, cat si in living. Toate aceste solutii de ordin practic respecta linia armonioasa si coordonata a amenajarii.

 

Articole similare

Penthouse – Interior Store – Mamaia

comunicat de presa

Caminul decembrie 2006 – ianuarie 2007

RL online

Costea Aurel

RL online

Lasă un comentariu