Image default
Home

Un singur tapet, cinci camere diferite

Tapetul iti ofera o paleta foarte mare de texturi, reliefuri, culori si imprimeuri, de unde poti alege un model care sa se potriveasca cu personalitatea ta si stilul de amenajare ales.
Noi ne-am indragostit la prima vedere de acest model de tapet care imita copacii. Este un pattern foarte dragut, discret, care nu incarca vizual, si se potriveste cu orice camera sau design de interior. In urmatoarele imagini va aratam cum il puteti aborda.
Livingul din imagine parca prinde viata datorita “copacilor” de pe perete. Fie ca alegeti sa tapetati un singur perete sau toti patru, camera va fi “inaltata” vizual multumita “siluetelor” filiforme ale copacilor. Verdele pal al scaunelor capitonate si al tavanului fac parte din aceeasi poveste minunata.  
Hollywood Residence eclectic dining room
La fel de bine arata si in acest decor retro unde o multime de alte imprimeuri si modele se intalnesc. Intreaga camera capata un look jucaus.
Retro modern family room modern family room
Daca vi se pare “prea mult” alegeti o piesa centrala pe care sa o “imbracati” cu tapet cum ar fi peretele despartitor dintre bucatarie si dining. Arata chic si schimba atmosfera – o puteti considera o “updatare” rapida si deloc costisitoare.
The Urban Executives contemporary dining room
Mult mai dramatic, negrul scoate si mai bine in evidenta “copacii”. Acest model este perfect intr-o baie de servici.
Claremont Park modern bathroom
Sau, in varianta grej, o toaleta pentru doamne se transforma intr-un boudoir chic.
Snug yet elegant powder room traditional powder room
Prezenta “copacilor” este binevenita si in contextul acestui hol cu aspect “industrial”. 

Crane Building Penthouse contemporary hall
O idee inedita este sa aplicati tapet si pe scarile care duc spre etajele superioare.Fiecare pas va fi mult mai interesant de acum incolo.
NW HOMES eclectic staircase
Tapetarea unui singur perete este cea mai buna solutie pentru decorarea dormitorului cu buget redus. In plus, acest model “merge” foarte bine cu orice pata de culoare din camera, cum este in cazul acesta cuvertura turcoaz de pe pat.

MJ Lanphier contemporary bedroom
O alegere potrivita pentru camera copiilor, mai ales ca aici va puteti juca cu mai multe culori ale tapetului, cum ar fi “rozul-piersica” (coral) de mai jos.

Huntington Beach eclectic kids
Acest model de tapet este produs de compania “Cole&Son” si este adus in Romania de catre La Maison.
Woods Wallpaper, Coral - by Cole and Son eclectic wallpaper

Articole similare

Mini IDEI pentru Craciun, polita “dulce”

Mugur Kreiss

Îngrijirea pardoselilor: care este cea mai bună metodă?

casamea.ro

Ce tip de pardoseala alegi in bucatarie. Partea IV

Elena Virlan

Lasă un comentariu