Image default
Calatorii LifeStyle

Un sat compus numai din case minuscule. Da, există aşa ceva

Faceţi cunoştinţă cu Zoe, Atticus, Lincoln, Savannah şi Scarlett! Nu, nu sunt oameni, pisici sau alte creaturi, ci un grup de cinci case situate la aproximativ 45 de minute de Portland, Oregon. Fiecare are o denumire şi o personalitate distinctă.

Aceste locuinţe miniaturale au fost denumite şi caracterizate de Annie Colletti, social media manager la Lifestyle Properties Equity, compania care deţine şi manageriază satul. Proiectul cu aceste căsuţe a fost unul cu totul diferit şi a avut un mare ecou.

Căsuţele au primit nume de personalităţi pentru a ajuta oamenii să se ataşeze emoţional de aceste locuinţe mici particulare.

Având o localizare bună (aproape de Portland şi Mt. Hood National Forest), cele cinci case construite de Tumbleweed Tiny House Company au avut deja o serie de chiriaşi, cupluri şi familii dornice să experimenteze viaţa în astfel de spaţii.

Căsuţele sunt aşezate pe o suprafaţă în formă de potcoavă, iar fiecare deţine o masă de picnic şi un grătar. Acestea un comun focul de tabără (din mijlocul lor) care creează o atmosferă specială şi încurajează socializarea turiştilor.

Iată care sunt cele cinci căsuţe:

Zoe

Atticus

Savannah

Lincoln

Scarlett

Pentru imagini cu interioarele acestor case accesează galeria foto.

Dacă nu te-am convins de frumuseţea acestui sătuc inedit, urmăreşte filmuleţul de mai jos:

 

Sursa foto: www.countryliving.com

Articole similare

Christopher Guy – spectacolul unui mobilier grandios

Mariela Vanu

Ce apartament ti se potriveste?

casamea.ro

Covorașe profesionale – perfecte pentru orice tip de afacere

comunicat de presa

Lasă un comentariu