Image default
Amenajare dormitor Practic

Un pat amenajat sub scara

Mie mi-ar placea sa luam ce-i bun si bine facut de aici. Poate nu avem acea scara minunata in casa; doar daca avem o casa cu etaj si scara noastra nu arata la fel de impresionant ca in poze … undeva pe drumul catre acest rezultat au fost ai alegerile noastre.

*

Revenind la spatiul de sub scara, el ramane de cele mai multe ori insuficient sau prost exploatat. Dar cu cateva accesorii usor de procurat si o saltea groasa ne putem injgheba acolo un culcus original … care sa ne aminteasca de copilarie poate si de fantezia lipsita de limite pe care o aveam atunci.

De fapt cine spune ca trebuie sa dormim musai intr-o camera care se cheama dormitor, intr-un pat de o anumita forma, cu o noptiera de fiecare parte a patului?

Mai romantic si mai interesant este dupa cum se vede, sa ne organziam un pat de poveste din perne sub scara! Daca folosim si o draperie opaca (care continua linia coloristica a intregului ansamblu) ansamblul are deja efecte scenografice!

*

Albul in decor …. e foarte frumos daca e folosit unde si cat trebuie. Romanii iau deobicei aceasta regula si o lipesc de toti peretii, nediscretionar. Totusi, in mica noastra poveste … albul iese in evidenta dar tocmai pentru ca nu este folosit majoritar. Aici este bine sustinut de alte nuante neutre: gri, bej, grej, ecru, cateva nuante de marouri blande. Folosit asa, scoate in evidenta puritatea. Folosit in exces, da efect de „spital”. Una peste alta sunt multe de invatat din acest aranjament … daca stii la ce sa te uiti!

Articole similare

O baie moderna, practica, pe gustul proprietarilor

Elena Virlan

Renovare completa in 3 luni

Ana-Maria Oancea

Care sunt problemele cu care te poti confrunta in decorarea unei locuinte

casamea.ro

Lasă un comentariu