Image default
Calatorii LifeStyle

Un Paste pe cinste la Pensiunea Alpina

O mini vacanta de cateva zile este binevenita, mai ales daca o petreci intr-un cadru natural relaxant, alaturi de cei dragi. Celor aflati in cautarea unei destinatii pentru petrecerea sarbatorii Pastelui le propunem pensiunea Alpina.

Situata in statiunea turistica Paltinis din judetul Sibiu, pensiunea Alpina vine in intampinarea clinetilor cu ospitalitate si servicii ireprosabile orientate catre satisfacerea celor mai exigente cerinte. Aici puteti beneficia de o imbinare reusita intre ospitalitatea traditionala a zonei si dotarile moderne. In plus, pensiunea reuseste sa creeze o atmosfera calda si relaxanta pentru toti clientii sai.

Designul clasic incanta privirea, oferind acea stare de liniste interioara pe care o doreste orice calator. Este, prin excelenta, un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor lor.

Cu ocazia Sarbatorilor de Pasti 2015, pensiunea Alpina va asteapta cu un pachet de 349 lei/persoana, ce include: demipensiune, masa festiva de Pasti, cazare 3 nopti. Mai multe informatii puteti afla accesand http://cautpensiuni.ro

Articole similare

Grupul Bosch doneaza un milion de euro catre Crucea Rosie japoneza

revista de Unelte si Echipamente

Credinte, traditii si obiceiuri de Paste. Partea a II-a

Elena Virlan

Festivalul Ceaiului si al Cafelei se incheie la Bell’Agio Casa printr-o Expozitie de Ceai, Cafea, Arta si Mobila Traditionala

comunicat de presa

Lasă un comentariu