Image default
Calatorii LifeStyle

Un Paste autohton la Pensiunea Steaua Nordului

Nu toti au timpul si banii necesari pentru un sejur de Paste intr-o tara exotica. In plus, traditiile, obiceiurile si preparatele traditionale de la noi sporesc farmecul acesti sarbatori.

Daca esti in cautarea unei locatii pentru petrecerea Pastelui, iti sugeram una dintre cele mai placute pensiuni din spatiul authon.

Pensiunea Steaua Nordului este situata intr-un cadru natural deosebit, ce le ofera oaspetilor linistea si intimitatea de care au nevoie pentru petrecerea unui sejur reconfortant.

Pensiunea are o capacitate de cazare de 20 de locuri in 9 camere (5 camere duble matrimoniale, 2 camere duble twin, o camera tripla si o camera cu un pat matrimonial+un pat single). Toate camerele dispun de televizor/cablu si acces la Internet. 

Zona ofera numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber, Pensiunea Steaua Nordului fiind situata in apropierea mai multor obiective turistice: la 2,5 Km de Cetatea Neamt, 1,2 Km de centrul orasului Targu Neamt, 3 Km de Casa Memoriala Ion Creanga si la 15-20 km de celebrele manastiri din Moldova.

Citeste si: Un Paste pe cinste la Pensiunea Alpina

Articole similare

Studiu HONEYWELL: peste 70 % dintre romani nu sunt constienti de riscul fatal al monoxidului de carbon

casamea.ro

Note dulci şi miros plăcut de…copilarie

comunicat de presa

Prin tehnologia flexibila OLED

comunicat de presa

Lasă un comentariu