Image default
Calatorii LifeStyle

Un orasel magic: Giethoorn

Giethoorn, un mic oras din nordul Olandei, pare desprins dintr-o poveste. Insa casutele minunate si peisajele superbe nu sunt singurele atractii ale acestui orasel. Ceea ce il face unic sunt strazile “de apa”.

Exista locuri in lume atat de frumoase incat par ireale. In aceasta categorie se inscrie si Giethoorn, care pare ca a fost construit pentru un film realizat dupa o carte de copii. In loc de strazi aglomerate si multe masini, aici vei vedea ca oamenii folosesc ca si mijloc de transport barcile sau traversand poduri inguste din lemn.

Citeste si: Satul verde

Orasul este construit pe o retea de canale. Cu o populatie de doar 2.600 si turism redus, Giethoorn pare mai degraba un sat pitoresc, in care oamenii traiesc linistiti, in deplina armonie. Chiar pe propriul site apare afirmatia ca cel mai puternic sunet este al ratelor sau zgomotul produs de alte pasari. In aceasta localitate, chiar si postasul aduce corespondenta cu barca.

Persoanele care ajung in Olanda pot face usor o escapada in acest oras, mai ales ca se poate ajunge usor din Amsterdam cu masina.

Articole similare

Philips – Ambilight noi tehnologii de vizionare

Elena Turcu

Floria.ro te provoaca sa te bucuri altfel de reducerile de Black Friday

RL online

Saint Gobain lanseaza competitia NOVA Innovation 2015

casamea.ro

Lasă un comentariu