Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Un nou buldoexcavator Terex – TLB830

Terex Construction a adăugat un nou model în portofoliul său de buldoexcavatoare – Terex TLB830. Robust și fiabil, noul utilaj va fi disponibil pe pieţele internaţionale din iulie în 2016.

Versatil, inovator și eficient, TLB830 a fost proiectat pentru a oferi productivitate în aplicaţii de săpare, ridicare și încărcare. "Este un nou model foarte important în gama utilajelor pentru construcții Terex; TLB830 este o investiție ideală pentru companiile de închiriere în căutarea unui preț de achiziție scăzut care să conducă la rentabilitatea capitalului investit (ROI)", a spus Jon Beckley, Terex Global Product Manager.

Disponibil în două opțiuni de fabrică, Cab sau ROPS, și cu balansier standard sau extensibil, TLB830 dispune de un motor Deutz TCD 3.6 L4 de 56 kW, conform Tier 4 Final, sau Perkins 1104 T3 de 70 kW, conform cu norma Tier 3, pentru pieţele din America de Sud și restul lumii (RoW). Fiecare model este dotat cu transmisie synchro, aer condiționat și controale de excavator servo ca standard, precum și cu sistem hidraulic în buclă deschisă Husco, cu pompă tandem cu un debit maxim de 128 lpm la max. 250 Bar. "Utilizatorii îşi pot personaliza complet utilajul pentru cerințele exacte ale aplicaţiei, venind cu soluția perfectă de buldoexcavator. Împărţind aceleaşi componente cu colegul mai mare din seria 80, TLB840, Terex oferă o platformă fiabilă a costurilor", a adăugat Beckley.

Sursa: www.mequipment.ro

 

 

Articole similare

Conducte reciclabile

Elena Turcu

Preturile apartamentelor ar fi scazut pana la nivelul din 2006

RL online

Adapost pliabil care ofera siguranta in mai putin de 2 minute

Madalina Constantin

Lasă un comentariu