Image default
Amenajare living Practic

Un living primitor de 26 mp

Si-a cumparat in urma cu trei ani un apartament cu trei camere. Achizitia a fost facuta dupa indelungi cautari, apeland si la sugestiile prietenilor, cu speranta ca vor face cea mai buna alegere.

Livingul, cu o suprafata de 26 mp, prezenta un inconvenient: grinda din mijlocul tavanului nu era pe gustul lor. Cum n-au avut alta solutie, au mascat-o cu corpuri de iluminat. Daca in alegerea tamplariei si a parchetului s-au implicat ambii soti, de mobilare si decorare s-a ocupat mai mult sotia.

Parchetul l-au cumparat din capitala si pentru ca le-a placut in mod deosebit modelul, au decis sa il monteze si in celelalte camere. In functie de parchet, au cumparat si usile.

Sotia ne-a marturisit ca isi dorea un living modern si elegant, dar nu gasea in magazinele de mobila si amenajari interioare ceea ce dorea. In cele din urma, a optat pentru mobilier pe comanda, realizat la o firma din Pitesti. Modelul l-a retinut intr-o revista de home&deco.

Intr-una din vizitele prin magazine, au vazut fotoliile si canapeaua si au considerat ca s-ar potrivi in livingul lor, considerand negrul foarte elegant si in contrast placut cu albul peretilor. Dupa ce si-au vazut camera mobilata, le-a fost mai usor sa aleaga accesoriile.

Perdelele au fost cumparate la sugestia unei prietene, care i-a dat si alte idei cu privire la amenajarea camerei de zi.

Articole similare

Toamna se numara sticlele cu vin

Elena Virlan

Ia masa in aer liber!

Elena Virlan

Mobilier de bucatarie in forma de „U”

Ana-Maria Oancea

Lasă un comentariu