Image default
Amenajare dormitor Practic

Un dormitor cu look urban

Noi am gasit decorul in care te poti odihni si relaxa in voie, in care poti uita de griji si de efervescenta citadina, fara a pleca din inima orasului: un dormitor ultra-actual, cu elemente minimaliste si look urban. 

Un decor contemporan, sofisticat si totusi foarte relaxat. Asta ne propun designerii de la Berloni prin intermediul amenajarii din imagini. Mobilierul ultra-modern, cu linii minimaliste, se subscrie lifestyle-ului actual, oferind functionalitate si stil.

Patul este tapitat cu piele naturala de culoare inchisa si dispune de un spatiu de stocare foarte util pentru asternuturi si paturi. Comoda si noptierele fac parte din aceeasi gama si propun muchii rotunjite, opuse liniilor drepte, ce se regasesc la pat si la masuta de inspiratie japoneza. Acestea sunt acoperite cu furnir natural cu finisaj rovere caffe sau teck. 

Fii atent la detalii!

Lenjeria de pat poate influenta radical look-ul dormitorului tau. De exemplu, un imprimeu neinspirat poate amputa din efectul stylish al amenajarii, asa cum un model interesant ii poate oferi un plus de personalitate. Ca atare, alege cu grija! 

Ansamblu Berloni, disponibil prin Omnitech Casa, compus din:

• pat Maxim, dimensiuni: 174×224 cm; 2.779,8 euro

• noptiera Sintesi, H: 38,6 cm, diametru: 54 cm; 793 euro

• comoda Sintesi, dimensiuni: 140×73,8×55 cm; 1.675,5 euro

 

Articole similare

Apartament cu 4 camere, reconfigurat in intregime

Constantin Stefan

Creeaza-ti propriul sanctuar!

Elena Virlan

Design amuzant pentru camera copilului

Elena Virlan

Lasă un comentariu