Image default
Amenajare dormitor Practic

Un dormitor cu accente glamour pentru adolescente

O colectie glamour, sofisticata si feminina pentru un dormitor spatios unde materialele luxuriante din care sunt realizate piesele de mobilier se „impletesc” cu tesaturile fine ale accesoriilor.

Culorile sunt cele care atrag toate privirile deoarece folosirea lor intr-un dormitor de inspiratie clasica este neobisnuita. Nuantele de turcoaz si mov arata extrem de bine pe „fundalul” alb al dormitorului, alaturi de imprimeuri alb&negru care mai „linistesc” putin atmosfera.

Formele voluptoase si detaliile feminine (motive florale, cristale swarovski, pene si pufi, etc.) amintesc faptul ca acest dormitor poate fi destinat decat unei adolescente.

Patul rotund cu a sa tablie „regala” dar si cada de inspiratie victoriana fac parte din acelasi scenariu, in timp ce chiuveta este un element cu adevarat neasteptat.

Motivul floral este intalnit pretutindeni, inclusiv masutele si taburetii au forma de floare, covorul are imprimeuri florale, in timp ce un perete intreg este decorat cu tablouri in acelasi stil. De asemenea, rama alba a oglinzii, cada si peretii, toate au aplicatii florale.

Parchetul negru denota o eleganta aparte, insa el este acoperit aproape in intregime de un covor alb, pufos pentru a accentua si mai mult extravaganta acestui interior.

 

 

Articole similare

Veranda – un spatiu cu personalitate al casei tale

casamea.ro

Zugrăvirea bucătăriei: cum procedezi și cât durează lucrarea

Sânziana Iaru

Totul despre camera tehnica

Dan Mazilu

Lasă un comentariu