Image default
Case de vacanta

Un designer va redecora Casa Alba la cererea Melaniei Trump

La instalarea fiecarui presedinte, camerele private ale Casei Albe ”se schimba la fata” dupa gusturile noii familii prezidentiale. Melania Trump a angajat deja un designer pentru a redecora Casa Alba astfel incat interiorul sa fie pe gustul familiei Trump.

Designer-ul care a tras lozul castigator este Tham Kannalikham, un decorator din New York care isi tine activitatea companiei sale departe de ochii tuturor. Motivul pentru care a fost aleasa Kannalikham este faptul ca aceasta apreciaza foarte mult arhitectura cladirilor istorice, secolul XVIII fiind specialitatea ei – cel putin asa se zvoneste.

Artista este foarte privata, site-ul ei se poate accesa cu o parola pe care o au doar clientii sai si nimeni nu stie cine este si ce lucrari a realizat designer-ul. Kannalikham a lucrat o perioada pentru Ralph Lauren Home, ramura de mobilier si accesorii pentru casa a celebrului brand de moda. Acest punct de oprire in cariera artistei a devenit o carte de vizita pentru ea.

Un designer necunoscut publicului va redecora Casa Alba

Pasiunea designer-ului pentru secolul XVIII, dar si pentru mobilierul mijlocului de secol XX poate sa ne faca sa ne imaginam care ar fi directia pe care o va utiliza pentru redecorarea Casei Albe. Melania Trump s-a declarat un fan al arhitecturii neo-clasiciste a cladirii care gazduieste presedintii Statelor Unite ale Americii din anul 1800, prin urmare putem sa tragem concluzia ca redecorarea camerelor private n-o sa semene deloc cu amenajarea apartamentului sotilor Trump din faimosul turn detinut de omul de afaceri.

Imagini cu apartamentul din New York puteti vedea aici, unde veti gasi un interior luxos, in stil rococo, intr-o paleta de nuante neutre (alburi, bejuri) si accente bogate de auriu. Marmura si aurul de 24 carate sunt la ele acasa la proprietatea din Manhattan si ramane de vazut daca Casa Alba va avea aceeasi soarta.

Interesul pentru arhitectura al Melaniei se va remarca si la Casa Alba

Melania Trump a studiat pentru a deveni arhitect in tara natala, la universitatea de arhitectura din Ljubljana, insa a renuntat dupa doar un an. Cum a deveni arhitect presupune multa munca si experienta, despre Melania nu putem sa spunem ca este aproape de acest titlu, insa a demonstrat ca este interesata de subiect.

Cu aceste informatii la indemana, noi speram ca duo-ul Melania Trump – Tham Kannalikham vor redecora Casa Alba cu apreciere fata de arhitectura cladirii, aducand un aer modern si discret care sa complimenteze accentele clasiciste intr-un mod subtil, in directia respectului fata de momentul istoric.

Sursa foto: www.architecturaldigest.com

Articole similare

Acasa la David Copperfield

Elena Turcu

Acasa la Drew Barrymore

Geanina Bica

Acasa la Marc Anthony

Elena Virlan

Lasă un comentariu