Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Un colţ de rai la malul mării

O casă construită aproape de plajă, cu vegetaţie luxuriantă, alei din piatră şi o poartă idilică… Toate acestea compun o “scenă” pitorească ce pare desprinsă din rai.

Pe măsură ce ne apropiem, ni se dezvăluie o reşedinţă uimitor de frumoasă, cu finisaje albastre ca apa mării, cu terase şi umbrele roşii sau verzi care se contopesc cu plantele din jur.

Interiorul casei este la fel de fermecător. Din zona de la intrare este vizibilă camera de zi, un spaţiu luminos şi însorit, cu atmosferă degajată de vacanţă. Ferestrele mari accesorizate cu perdele albe şi lucioase oferă vederi superbe către peisajul exterior. Un detaliu interesant al amenajării este pardoseala din cărămidă, un material mai puţin utilizat pentru podelele interioare. Mobilierul de relaxare din răchită cu perne albe de pluş compun un cadru foarte cozy.

Camera de zi cucereşte cu aceeaşi atmosferă. Tavanul cu grinzi, pereţii lambrisaţi şi parchetul din lemn oferă încăperii un aer foarte homey. O fereastră mare încadrează o canapea confortabilă. Mobilierul din lemn şi elementele decorative cu aspect antic aduc căldură şi mult farmec. Chiar dacă amenajarea este realizată cu lucruri de calitate, se remarcă o anumită simplitate a decorului care transmite linişte şi calm, aşa cum le simţi în natură.

Bucătăria continuă linia cottage a amenajării: pardoseală din lemn, tavan cu grinzi, poliţe cu rafturi deschise în stil rustic, insulă cu blat din lemn într-o nuanţă caldă, scaune din răchită. Toate acestea formează un contrast plăcut cu suprafeţele albe şi plăcile ceramice de deasupra blatului de lucru. Ferestrele mari permit o conexiune mai bună între cele două medii (interior-exterior).

Dormitorul principal este spaţios şi deschis, la acest aspect contribuind şi formele unghiulare ale tavanului. Un pat cu aşternuturi albe este amplasat lângă peretele cu ferestre. În acest dormitor a fost creată şi o zonă de relaxare, compusă din scaune din răchită, o măsuţă din lemn şi un vas plin cu floarea soarelui. Simplu şi frumos.

Această casă adorabilă se află în Santa Barbara, pe Butterfly Beach, şi este oferită la vânzare cu suma de 7,498,000 de dolari.

Pentru o vizualizare completă a interiorului şi exteriorului accesează galeria foto.

Sursa foto: http://adorable-home.com

Articole similare

Casa in Islanda – intre contemporan si sustenabil!

Alexandra Petraru

Duplex in Bucuresti: combinatii inspirate de culori si texturi

Elena Virlan

2010 Iunie – Revista de unelte si echipamente

RL online

Lasă un comentariu