Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Un birou multifunctional

Situat intr-un bloc construit in anii ’30, apartamentul gazdelor noastre este structurat in camere mari, de zi, si in functiuni de dimensiuni reduse, odinioara destinate servitorilor.
Biroul si livingul sunt separate cu ajutorul unor usi culisante in trei trepte, care de obicei stau deschise, oferind un spatiu de primire amplu si aerisit. In acest fel, cele doua incaperi comunica direct, asa ca era imperativ ca ambele sa fie gindite ca zone de zi, iesind din discutie amenajarea unei camere de oaspeti intr-una dintre ele.
Nevoia de a beneficia de un spatiu destinat gazduirii vizitatorilor i-a obligat sa gaseasca o solutie practica, si anume sa-si doteze biroul cu o canapea extensibila, tocmai buna in astfel de situatii. Asemenea celorlalte functiuni, zona de lucru a fost si ea decorata dupa reguli minimaliste – mobilierul este compus din corpuri modulare cu finisaj wenge, care pot fi montate atit pe verticala, cit si pe orizontala. Fireste ca biroul propriu-zis si masuta pozitionata in fata canapelei sunt si ele asortate cu finisajul folosit in cazul corpurilor de perete.
Datorita utilitatii camerei, corpurile de depozitare au fost limitate la rafturi pentru documente si carti, care au fost fie asezate direct pe podea in pozitie verticala, fie montate orizontal pe perete.
Pentru a da o nota dinamica amenajarii, rafturile pot fi accesorizate cu plante naturale si cutii colorate pentru depozitarea documentelor.

Articole similare

Design interior transpus la exterior

Elena Virlan

Ingrijirea violetei de Parma

ing. horticol Alex Ivascu

Hamacul- relaxare in aer liber

Catalina Coca

Lasă un comentariu