Image default
LifeStyle

Un arhitect la sfat despre proiectarea si construirea unei case

Intr-o frumoasa dimineata de toamna, cititorii revistei PLANUL CASEI MELE au venit sa se intalneasca cu echipa redactiei si cu invitatul nostru special, arh. Gabriel Georgescu, vechi colaborator.

La o ceasca de cafea fierbinte, in fata unor prajituri delicioase, puse la dispozitie de gazda noastra, Readers Cafe, dialogul s-a aratat constructiv, cu multe solutii practice.

Printre subiectele propuse de cititorii si abordate la seminarul DE CE TII CONT LA PROIECTAREA SI CONSTRUIREA UNEI CASE, de sambata, 15 octombrie, s-au numarat:
Dificultatea obtinerii avizelor pentru obtinerea certificatului de urbanism si autorizatiei de construire, cu ce incepi
• Tipuri de proiecte, variante de structuri – de lemn, de metal si in cadre de beton armat, avantaje si dezavantaje, unde sunt potrivite
Grosimea fundatiei si tipuri speciale de fundatie, precum cea din bolovani fata in fata cu cea din beton armat
Cum hidroizolezi o casa amplasata pe un teren in panta si cu infiltratii de apa la subsol
Acoperis din tabla sau din tigla?
Tendinte in constructia de locuinte si noile reglementari ale Codului Civil, privind limitele proprietatii si regimul de construire.

Imi doresc o casa si primul pas care m-am gandit ca trebuie sa il fac a fost sa ma informez. Weekendul trecut am mai facut un pas in acest sens. Am fost la seminarul PLANUL CASEI MELE, unde am intalnit oameni dispusi sa stea la discutii si foarte deschisi. M-au ajutat, aratandu-mi pasii pe care trebuie sa ii fac pentru a avea o casa frumoasa si utila. A fost o intalnire care a venit si a completat informatiile citite in revista si vreau sa recomand si altora sa participate la aceste evenimente“, ne-a spus Daniel Lastofka, manager Cord Blood Center Romania, prezent la seminarul nostru.

Va multumim ca ati fost alaturi de noi, iar daca nu ati ajuns, nu disperati, vom mai organiza astfel de seminarii si intalniri cu specialisti. Va promit, in calitate de redactor sef al acestei publicatii 🙂

Raspunsurile invitatului arh. Gabriel Georgescu le gasiti in numarul din noiembrie al revistei PLANUL CASEI MELE.

Articole similare

Grupul VELUX aniverseaza 75 de ani cu rezultate record

casamea.ro

Bucura-te de tot confortul cu mobilierul Relaxa

casamea.ro

Cum intretii fotoliile?

Elena Virlan

Lasă un comentariu