Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Un apartament monocrom fascinant

Vibratiile clasice se intalnesc cu simplitatea arhitecturii scandinave in acest fascinant apartament parizian. Proiectat si amenajat de Anastasiia Andreichenko, interiorul ne dezvaluie modalitati captivante de imbinare a formelor, texturilor si nonculorilor.

Locuinta comprima trei arii principale: lounge, bucatarie si birou. Zona de lounge reprezinta un loc linistit pentru relaxare si contemplare, in timp ce bucataria anima decorul cu desenele-dialog de pe tabla care acopera aproape un perete.

Citeste si: Un camin fericit in alb si negru

Spatiul de lucru creat intr-un colt al apartamentului a fost amenajat fara restrictii. Acest loc reprezinta o suprapunere de idei indraznete si multa inspiratie. Interesant este modul in care se impletesc cele doua nonculori – negru si alb, peste care sunt inserate cateva accente de culoare.

In acest apartament amenajat in stil scandinav se remarca o explorare elaborata a liniilor drepte si a formelor organice, precum si o interactiune dinamica a doua culori in tonuri diferite.  

Citeste si: Simplitate scandinava intr-un apartament la mansarda

Designerul a reusit sa creeze pentru o tanara creativa un decor confortabil si stylish, care nu se teme sa celebreze personalitatea proprietarei.

Articole similare

Interior cu finisaje medii

Laura Ilica

Casa in stil englezesc

Simona Popa

Mobilierul ca structura despartitoare

Oana Voicu

Lasă un comentariu