Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Un apartament modern transformat in casa pentru pisici

Esti nedespartit de animalele de companie? Ai acasa cel putin o pisica? Atunci ar trebui sa te gandesti serios ca proiectul de amenajare al locuintei tale sa aiba in vedere si crearea unor spatii de joaca pentru animalele de companie.

Nu, nu este o gluma. O echipa de decoratori a gandit un plan de amenajare care sa ofere confort si pentru animalele de companie.

Asa-numita „cat house” este un apartament modern, a carei amenajare a fost realizata special pentru confortul si rasfatul pisicilor. La prima vedere, designul interior este unul obisnuit. Decorul este realizat in stil contemporan si axat pe o gama de culori neutre, cu cateva accente dramatice negre, care se regasesc in fiecare incapere.

Punctul de atractie al livingului este peretele din spatele canapelei pe care s-au montat rafturi pentru carti, inclusiv pe colt. Tot aici a fost montat si un stalp decorativ din lemn, pe care pisicile se pot catara oricand doresc. De asemenea, distanta intre rafturi este suficient de mare astfel incat pisicile sa le poata explora dupa bunul plac. De remarcat este si casuta (in miniatura) pentru pisica, instalata sub masa de birou si care se integreaza perfect in decor.

Acest apartament are si cateva intrari speciale, precum si locuri de joaca amenajate pentru pisici. Prin urmare, putem afirma ca pisica din imagini este una dintre cele mai norocoase. 

Articole similare

Traieste intr-un tablou renascentist!

Mugur Kreiss

Macoveanu Ioana

RL online

Apuca-te de crosetat!

Catalina Coca

Lasă un comentariu