Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Un apartament in care accentele de culoare innobileaza decorul

Un decor in care predomina culoarea gri este asociat adesea cu ideea de sobru si trist. Insa in acest apartament, gratie accentelor puternice de culoare, amenajarea devine captivanta si primitoare.

Daca in cele mai multe locuinte accentele de culoare au rolul de a atrage atentia catre anumite elemente de decor, cum ar fi canapeaua sau masa de dining, apartamentul din imagini este unic prin faptul ca foloseste mici “explozii” de culori vii pentru a da viata amenajarii.

Aceste accente se regasesc in cele mai neasteptate locuri: carti, un tablou cu o femeie imbracata intr-o haina de ploaie galbena, recipiente, alimente etc. Designerul Olga Podgornaja a introdus  in decor o frumoasa varietate de nuante de galben, demonstrand cat de importante sunt culorile intr-un proiect de amenajare.

De exemplu, scaunul de bar galben reprezinta un punct de atractie interesant prin culoare, eclipsand celelalte piese de mobilier din jur. Decoratoarea a inserat culorile in bucatarie intr-un mod creativ, cu ajutorul unor elemente precum borcane cu condimente si boluri cu fructe. Peretele din caramida de deasupra blatului de lucru a fost acoperit cu un fel de panou acrilic pentru a proteja suprafata respectiva de umiditate si murdarii.

Alese in stilul celor de bar, scaunele de dining sunt o dovada in plus ca decoratorul a reusit sa creeze o amenajare coordonata, in care elementele de decor se leaga perfect unele de altele. Corpurile de iluminat  in stil modern se integreaza perfect in estetica eleganta a spatiului.

Sursa foto: www.home-designing.com

Articole similare

Interior ordonat cu accente rustice

Sânziana Iaru

Taburet mobil, cu spatii de depozitare incluse

Elena Virlan

KLUDI prezinta tendintele anului 2012 la Delta Concept Store

comunicat de presa

Lasă un comentariu