Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Un apartament de familie cu sarm

Situat intr-o zona privilegiata din centrul orasului Hanoi, Vietnam, acest apartament fermecator a fost proiectat de Landmak Architect pentru o familie in crestere.

Locuinta este situata la etajul 11 al unei cladiri vechi, are o suprafata totala de 83 de mp si include: living, dining, bucatarie, trei dormitoare, doua bai si o terasa. Apartamentul este foarte spatios si a fost proiectat in asa fel incat sa se adapteze la viata unei familii in crestere. In schema de design, rolul principal a revenit culorii.

Citeste si: Idei inspirate intr-un apartament personalizat

Accentele de portocaliu, verde si galben ofera spatiului dinamism si totodata creeaza contraste puternice cu peretii tencuiti in alb. In zona de zi, placile ceramice model patchwork au fost utilizate in scop decorativ, creand efecte vizuale interesante. Lampile galbene gigantice cu picioare din lemn ofera eleganta incaperii.

Citeste si: Culori calde si detalii rafinate intr-un decor minimalist

Locuinta este primitoare si datorita faptului ca primeste multa lumina naturala. In plus, plantele si florile decoreaza foarte frumos incaperile si le ofera prospetime.

Gratie unui proces de renovare complex, apartamentul a dobandit o infatisare noua, foarte diferita de cea anterioara.

Articole similare

Bucatarii mici, dar organizate ca la carte. Cum amenajezi totul intr-un spatiu redus

casamea.ro

Interioarele albe – avantaje si dezavantaje

casamea.ro

O baie 100% moderna

Elena Virlan

Lasă un comentariu