Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Un alt nivel de inovaţie: carrierul rotativ RT14R

Noul carrier rotativ pe șenile RT14R fabricat de Terramac aduce un nou nivel de inovaţie în gama de produse Terramac, care va îmbunătăți eficiența pe șantier şi va creşte siguranța. RT14R este proiectat pentru a-l ajuta pe operator să fie permanent cu fața spre punctul de interes central, poziţie ce sporește vizibilitatea, asigură timpi de funcționare mai rapizi și reduce deteriorarea solului cauzată de virarea şenilelor.

Cadrul superior rotativ robust oferă operatorului posibilitatea de a descărca materiale la orice unghi sau în mișcare, cu o precizie mai mare ca oricând. Posibilitatea unică a rotirii la 360 de grade a structurii superioare face mai ușor accesul în anumite locuri. Operatorii nu mai trebuie să-şi facă griji cu privire la ieşirea cu spatele din spațiile înguste; acum pot roti cadrul superior și conduce direct.
Fabricat în Statele Unite, RT14R este realizat în întregime din componente premium și este propulsat de un motor diesel Cummins QSL9.0 de 320 hp, Tier 4 final (fără DPF), fiind primul transportator pe șenile Terramac ce se conformează noilor reglementări de mediu pentru motoare destinate să sporească protecţia mediului.

Motorul Tier 4 final maximizează eficiența consumului de combustibil, crescând productivitatea. În cabina carrier-ului RT14R se regăseşte un sistem de control Parker IQAN-MD4 ce oferă o grafică completă şi o rețea de diagnosticare și control CAN (J-1939) printr-un dispozitiv cu capabilităţi de conectare. De asemenea, a fost adăugat un joystick multifuncțional cu comenzi pentru bascularea benei. Transportorul rotativ pe șenile RT14R are o capacitate de până la 12.700 kg și exercită o presiune scăzută asupra solului. Complet încărcat, RT14R apasă cu doar 5,44 bar (7,9 psi), fiind ideal în activităţi de construcţii, lucrări de cale ferată, drumuri de acces, lucrări de îndiguire, lucrări generale terasiere şi utilitare.

Sursa: www.mequipment.ro
 

Articole similare

Cat costa notarul pentru Prima Casa?

RL online

Implementarea programului Prima Casa

revista Planul Casei Mele

Primul pas pentru hidroizolarea locuintei!

RL online

Lasă un comentariu