Image default
Amenajari Exterioare

Udarea prin picurare: exacta si economica!

Sistemul de micro-irigare GARDENA Micro-Drip:

Modul ideal de udare picatura cu picatura a plantelor ornamentale, gardului viu, straturilor de flori, a gradinilor de legume, serelor, si a plantelor de apartament, balcon sau terasa.

Solul este udat usor si uniform, prevenind irosirea sau evaporarea apei pretioase. Se asigura fiecarei plante exact cantitatea de apa de care are nevoie prin intermediul picuratoarelor (finale sau intermediare) si micro-aspersoarelor pentru arii restranse.

Sistemul poate fi controlat automat prin intermediul programatoarelor GARDENA.

Tehnologie simpla de conectare: Rapid si Usor pentru conectarea, deconectarea si schimbarea usoara a conexiunilor.

Simplu pentru gradinarii incepatori: Seturile universale pentru micro-irigare GARDENA: complete, gata de instalare. Contin tot ceea ce este nevoie pentru diverse sarcini de udare: pentru udarea fie a 5 m jardinière de pe balcon, 10 plante de terasa, 10 arbusti sau 20 plante din sera – legume. Cu programator pentru udare complet automata.

Comod cand sunteti plecati in vacanta! Udarea plantelor automata,  independent de robinet cu ajutorul Seturilor complete pentru Jardinière sau pentru Ghivece (folosind un recipient pentru apa si o pompa cu mai multe programe de udare).

Seturile de conducte de micro-irigare in sistemul GARDENA Micro-Drip: instalare supraterana (pentru arii mai mici) sau subterana.

Gama inovativa usor de instalat, cu picuratoare integrate (distanta intre picuratoare 30 cm). Conservarea apei prin directionarea extrem de precisa a acesteia exact catre radacinile plantelor.

Pentru instalare atat supra- cat si subterana:  Setul conducta cu picuratoare art .nr.1389. Rulou de 50 m. Pentru extindere, se pot conecta mai multe conducte : pana la lungime maxima 200 m (cu filtrul reductor de presiune montat la mijloc).

Debit per picurator: 1,6 l/h. Diametru intern conducta: 13,7 mm.

Adancimea de instalare: cca 20 cm pentru randuri de plante; cca 10 cm pentru gazon.

Se livreaza gata de conectare cu filtru reductor presiune 1000, dopuri si imbinarea-T.

Pentru detalii privind planificarea si realizarea unui Sistem de udare prin picurare GARDENA Micro Drip puteti accesa ghidul pus la dispozitie in acest sens pe site-ul www.gardena.ro

Articole similare

Stil peisagist riguros cu elemente moderne

casamea.ro

Ingrijirea serei pe timp de toamna

RL online

Dalia, culoare si prospetime

Elena Turcu

Lasă un comentariu