Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Tu cat ai investi in siguranta familiei tale?

Pentru ca nimic nu este mai important decat familia ta, asigura-te ca investesti in mod eficient si inteligent in resurse de ultima generatie. Daca unele pericole, din afara caminului, nu pot fi prevenite, cand vine vorba de locuinta ta, poti face mai multe decat crezi.

Doresti sa ii pui la dapost pe cei dragi?

Decizia iti apartine – cat esti de dispus sa investesti in siguranta lor?!

Punand in balanta  siguranta vs. investitie, constientizezi ca intre acestea nu poate exista un semn de egalitate, pentru ca nicio investitie nu este prea mare atat timp cat vorbim de ocrotirea persoanelor iubite.

Ce putem face ?

In prima faza, ne indreptam atentia catre un sistem de alarma simplu. Acesta consta intr-o centrala de alarma cu detector de prezenta amplasati in dreptul usilor si ferestrelor. 

In cazul unei patrunderi prin efractie, sistemul va va avertiza sonor, trezindu-va intreaga familie si toti vecinii.

Urmatorul pas este achizitionarea unui abonament de monitorizare si interventie rapida.

Cei mai multi proprietari de locuinte traiesc cu impresia ca majoritatea spargerilor se petrec in timpul noptii deoarece intunericul asigura acoperirea necesara pentru infractori. Studiile arata ca majoritatea spargerilor se petrec ziua deoarece proprietarii sunt plecati de acasa, la fel ca si majoritatea vecinilor.

Pornind de la aceasta ipoteza si de la cunostintele pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, NEI GUARD a creat un pachet de securitate special adaptat nevoilor tale format din Kit de alarma la efractie Paradox + Abonament de monitorizare si interventie rapida la un pret unic pe piata.

Cum functioneaza?

Compus dintr-o centrala de alarma la efractie, sirena de interior, doi detectori de prezenta si o tastatura TOUCH Screen, acest kit reprezinta pachetul perfect pentru siguranta familiei tale.

Tastatura cu ecran senzitiv este o aparitie de ultima ora in domeniu remarcandu-se printr-un design deosebit de elegant ce imbina functionalitatea cu High Tech-ul.

Interfata grafica permite interactiunea cu beneficiarul intr-un mod prietenos si intuitiv, avand si functie de slide show (rama foto digitala).

In plus, pentru ca traim in epoca tehnologiei, acum poti opta pentru sistemul de alarma cu detectori wireless.

Centrala de alarma wireless PARADOX cu tastatura cablata TM40  se  recomanda a  fi  utilizata in protejarea spatiilor din casele de lux, de dimensiuni medii.

Daca esti utlizator iPhone avem o veste buna pentru tine!

Prin achizitionarea unui modul special, o conexiune la internet si aplicatia iParadox pentru telefoanele iPhone iti poti accesa de oriunde si oricand sistemul tau de securitate.

Aplicatia iParadox permite utilizatorului accesul de la distanta la sistemul de securitate Paradox, oferindu-i posibilitatea sa intervina:

·        daca ai uitat sa armezi sistemul inainte de a pleca, o poti face de la distanta:
·        dezarmezi sistemul cand ajunge menajera sau bona copiilor;
·        iti permite vizualizarea starii curente a sistemului de alarma;
·        poti vedea cu usurinta daca au survenit defecte in sistem etc.

Profita de promotia NEI GUARD pentru siguranta familiei! Decizia iti apartine.

Articole similare

Cum se intretine lemnul post constructie

Elena Virlan

Proiect de casa 04052012

RL online

Solutie de criza! Cum arata o casa de 500 de euro, construita intr-o saptamana?

Simona Popa

Lasă un comentariu