Image default
Home

Trucuri pentru infrumusetarea rapida a decorului

Nu mereu ai timp si bani pentru a redecora complet casa. Insa din cand in cand simti nevoia de schimbare, de ceva nou in decorul de acasa, mai frumos si mai atractiv. Vestea buna este ca aceasta schimbare o poti face cu lucruri simple. Iata cum.

Lazi vechi revopsite

Revopsite (si decorate), laditele vechi de fructe pot deveni suporturi foarte sic pentru articolele de incaltaminte. Vopseste-le in culori diferite, vesele, si monteaza-le pe unul dintre peretii holului de la intrare, atat in pozitie verticala, cat si orizontala. Un exemplu de acest tip gasesti in galeria foto.

“Haine” pentru vase

Cred ca nu de putine ori ai vazut in magazinele de home & deco (mai ales in preajma sarbatorilor de iarna) cani, carafe, ceainice “imbricate” in material textil, in special lana. Poti prelua ideea si pentru ghivecele sau vazele de acasa. Daca nu gasesti astfel de obiecte sa le cumperi de-a gata, direct din magazine, confectioneaza singura aceste accesorii. Poti utiliza bucati din hainele pe care nu la mai porti sau chiar sosete.

Coperti de carti

O modalitate foarte simpla de a ascunde routerul wi-fi sau cablurile inestetice sunt copertile de carte. Daca detii acasa carti vechi, care nu mai prezinta interes pentru tine, scoate paginile din ele si pastreaza doar copertile, in care sa introduci routerul, cablurile sau alte lucruri pe care nu vrei sa le ai la vedere.

Banda adeziva colorata

Masa de birou de acasa este veche si stirbeste din farmecul decorului? Ei bine, ai posibilitatea sa o infrumusetezi cu costuri mici si sa o integrezi mult mai bine in decor. Ce trebuie sa faci? Cumpara banda adeziva colorata (culori diferite) si lipeste-o pe blatul mesei, astfel incat sa se formeze niste dungi colorate. Un model de acest tip gasesti in galeria foto.

Tapiterie pentru usa

Te-ai gandit ca materialul tau preferat poate deveni o veritabila tapiterie pentru usa? Avantajul e ca pentru aceasta actiune nu investesti mult timp si nici bani. In plus, atunci cand te plictisesti si vrei sa schimbi decorul, o poti indeparta foarte repede.

Panglici pentru bara de dus

Daca vrei sa obtii un decor jucaus in baie, o poti face cu ajutorul panglicilor colorate, pe care sa le prinzi sub forma de fundite pe bara care sustine perdeaua de dus sau chiar direct pe perdea. Rapid, usor, de efect.

Articole similare

Looking for the perfect drinking set?

Sânziana Iaru

A small trick to bring unity to your home design

Ana Mincu

Paturi „plutitoare” pentru interior si/sau exterior

Catalina Coca

Lasă un comentariu